De ce sa alegi un scaun auto cu ISOFIX

By | August 31, 2015

Siguranta copilului este prioritara pentru parintii si trebuie oferita o atentie sporita celor mici cand acestia calatoresc cu masina. Si pentru ca masina nu este cel mai sigur mijloc de transport si se pot intampla incidente, cel mic trebuie tinut in siguranta si cel mai bun mod prin care puteti face asta este cu ajutorul unui scaun auto cu ISOFIX.

Inainte sa cumparati un scaun auto cu ISOFIX verificat daca masina dumneavoastra permite acest lucru

scaun auto isofix

Nu toate masinile dispun de un sistem de ancorare a scaunului auto cu ISOFIX si tocmai pentru  a evita sa cumparati un scaun auto care nu va este de folos, verificati inainte daca masina dispune de un asemenea sistem. ISOFIX este un sistem standard de asigurare a fixarii scaunelor intr-o pozitie fixa si rigida pentru ca in cazul unei coliziuni acesa sa se comporte unitar cu restul masinii. Avantajele pe care le ofera un scaun auto cu ISOFIX sunt:

  • Este foarte usor de manevrat si daca acesta baza este montata, puteti manevra doar scaunul auto.
  • Este mult mia usor de montat si demontat decat scaunele auto cu prindere de centura de siguranta.
  • Rezolva problema nepotrivrii dintre spatiul in care este montat si scaunul auto.
  • Acest sistem exclude riscul ca scaunul auto sa alunece sau sa se rastoarne.
  • Daca este montat cum trebuie, scaunul auto cu ISOFIX asigura maximul de protectie pentru copil in cazul unei coliziuni.
Cele mai citite:  Alegerea caruciorului pentru gemeni nu a fost nicicand atat de simpla. Iata principiile dupa care trebuie sa te ghidezi

Scaunul auto cu ISOFIX este cel mai modern si cel mai sigur accesoriu pentru masina care ofera maximul de protectie celui mic si care poate face diferenta dintre viata si moarte. Daca doriti sa cumparati un scaun auto cu ISOFIX, atunci magazinul online pentru parinti si copii, Bebenan este varianta cea mai buna, acestia avand mai multe modele de scaune auto cu ISOFIX sau clasice.

Cele mai citite:  Cum Se Urmaresc Corect Sarcinile?

Puteti alege din diferite modele de scaune auto cu ISOFIX

De la magazinul online Bebenan, puteti comanda atat online prin completarea formularului de comanda sau telefonic la numarul 0735 252 850, un scaun auto cu ISOFIX la cele mai avantajoase preturi.  Toate scaunele sunt fabricate in conformitate cu normele de siguranta, fiind realizate din materiale non-toxice pentru copii. Transportul se realizeaza in maxim 48 de ore si daca valoarea comenzii depaseste 400 de lei beneficiati de transport gratuit.

Cele mai citite:  Esti o super-mama? Iata care sunt semnele care o dovedesc!