De ce pantofii de damă din piele sunt preferații mei?

By | April 1, 2015

Mereu a fost o controversă între alegerea pantofilor de damă din piele naturală sau din piele ecologică. Deși prețul poate fi mai mare, pantofii de damă din piele sunt preferații mei,  deoarece îmi oferă tot confortul de care am nevoie, pe o perioadă de timp îndelungată. Cu scopul de a încerca să vă ofer motive pentru care să optați mereu pentru pantofii de damă din materiale naturale, acest articol vă va arăta care sunt toate avantajele acestui tip de încălțăminte și cele mai importante caracteristici ale acesteia.

Avantajele pantofilor de damă din piele naturală

incalta noii pantofi de dama din piele naturala de calitate

Există numeroase motive pentru care oricare doamnă sau domnișoară ar trebui să opteze pentru achiziționarea a cel puțin o pereche de pantofi de piele de damă. De acest lucru m-am convins pe parcursul anilor, atunci când am încercat toate variantele de încălțăminte și materiale și am ajuns la varianta care mi se potrivește cel mai bine. Din cauza multor alegeri greșite, am ajuns să port încălțăminte incomodă, care să îmi provoace răni sau un total disconfort pe toată perioada zilei. Cred că toate femeile știu cât de neplăcut este să porți o pereche de pantofi care să te strângă sau, dimpotrivă, să se lărgească încă după prima purtare.

Cele mai citite:  Descopera ACUM CULOAREA anului 2018 in moda si design!

Pantofii de damă din piele naturală au fost cei care, în sfârșit, mi-au oferit comoditatea de care aveam atâta nevoie. Așadar, primul avantaj al pantofilor de piele este acela că îți oferă foarte mult confort, pe toată durata zilei. Deși, la început, există posibilitatea să stea ficși pe picior, după 2-3 purtări, pielea începe să ia forma piciorului și să îi ofere acestuia spațiu de relaxare. Datorită materialului de cea mai bună calitate și 100% naturală, pantofii de damă din piele lasă piciorul să respire și îl apară de factori externi nefavorabili, precum umiditatea sau temperaturile scăzute. Astfel, știu că atunci când port pantofi de damă din piele naturală, am siguranța că nici ploaia nu va trece printre cusături.

Cele mai citite:  Nu faci miscare? Iata la ce riscuri iti supui organismul!

Un alt important avantaj al pantofilor de damă din piele naturală este acela că sunt foarte rezistenți în timp. Atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi de damă din piele, știu că îi voi purta și mai multe sezoane, fără ca aspectul lor să se degradeze sau să facă acele cute inestetice. Astfel, mi s-a întâmplat să port o pereche de pantofi de damă din piele naturală și mai multe sezoane la rând, iar încălțămintea și-a păstrat același aspect intact de la început.

Aspecte de care să ții cont la achiziționarea unor pantofi din piele de damă

Atunci când mergeți la cumpărături, pentru a nu vă lăsa înșelate de unii comercianți care vă promit că încălțămintea lor este din materiale naturale, aveți grijă să căutați anumite elemente care diferențiază pantofii din piele naturală de cei din piele ecologică. De exemplu, pantofii trebuie să fie confecționați din materiale care să arate cât mai natural, chiar cu acele semne naturale ale pielii, care, de altfel, lasă piciorul să respire și fac pantofii mai puțin sensibili la zgârieturi. Pielea naturală poate avea și un aspect mai pigmentat, iar, la tăieturi, să iasă mici fiirișoare naturale ale pielii.

Cele mai citite:  Pantofi de dama din piele naturala de la Sabrine.ro – poarta-i la nunta celei mai bune prietene

Pentru confort, durabilitate și aspect imaculat, alegeți întotdeauna pantofii de damă din piele naturală!

Am doua motive pentru care v-am impartasit povestea celor mai incomozi pantofi din lume. Nu, nu promovez o noua forma de tortura, doar am descoperit ca absolut toate femeile au povesti despre pantofi: preferati, frumosi, colorati, irezistibili, niciodata suficienti, simpli sau adevarate capodopere.