De ce folosim laptele praf Humana 2?

By | May 24, 2016

humana 2 lapte praf

Laptele constituie masa esentiala a sugarului, iar primele 6 luni de viata sunt foarte importante, intrucat dezvoltarea copilului se axeaza pe acest aliment, indiferent daca el provine de la sanul mamei sau de la biberon, printr-o formula de lapte praf.

Laptele este important pentru copii, deoarece el contine o varietate de nutrienti, este o sursa de energie, de proteine, de calciu, zinc, vitamine, ajuta la absorbtia iodului. Cand dintr-un motiv sau altul bebelusul nu mai beneficiaza de laptele matern, este bine sa se apeleze la o formula adecvata de lapte praf, una care sa fie recomandata de doctorii pediatri si alti specialisti in domeniul acesta, precum laptele praf Humana 2.

Cum se obtine acest aliment? Foarte simplu si intr-un mod sanatos, fara folosirea unor substante chimice, nocive pentru sanatatea bebelusului: mai intai, laptele este fiert cu grija, proces prin care apa este evaporata in mare parte, rezultand un lapte concentrat, apoi ceea ce rezulta este pulverizat foarte fin printr-un jet de aer foarte fierbinte, eliminandu-se astfel apa in totalitate si obtinand un lapte praf de calitate.

Cele mai citite:  Dupa primele 6 luni continuati sa ii hraniti pe cei mici cu laptele praf Humana 2

Care sunt beneficiile laptelui praf Humana 2?

Comparand cu alte branduri de lapte praf de pe piata romaneasca, laptele praf de la Humana 2 , care poate fi gasit si pe acest site, are numeroase avantaje de care pot profita mamicile grijulii in ingrijirea bebelusilor.

 • Laptele praf se digera mai greu, ceea ce reduce considerabil frecventa meselor celui mic, lucru foarte important, mai ales pe timpul noptii, cand trezirea de foarte multe ori poate fi obositoare atat pentru cel mic, cat si pentru parinti;
 • Ingredientele sunt naturale, existand un adaos de vitamine, minerale, atat de necesare dezvoltarii armonioase a prichindeilor;
 • Prepararea foarte usoara a laptelui praf Humana 2;
 • Varietatea de formule potrivite pentru fiecare etapa de crestere a bebelusilor;
 • Posibilitatea de a hrani copilul in orice loc, fara o expunere prea mare.
Cele mai citite:  Top 3 magazine online de unde poti cumpara tarcuri de joaca pentru bebelusi

Unde gasim lapte praf Humana 2 la un pret accesibil?

Intr-adevar, magazinele fizice afiseaza preturile acestui lapte praf ca fiind unele destul de putin accesibile tuturor familiilor tinere, de aceea multi dintre parinti renunta in a alege aceasta marca de lapte praf. Solutia exista insa sub forma magazinelor online, care comercializeaza acest brand. Avantajele procurarii acestui lapte praf Humana 2 din mediul online sunt numeroase:

 • Preturi corecte si potrivite;
 • Reducerile importante pentru toti clientii;
 • Gama variata de produse;
 • Ofertele variate si dese;
 • Livrarea facila cu ajutorul curierului;
 • Program de fidelitate pentru cumparatorii loiali, pretul produselor fiind mai mic pe masura ce cumperi mai mult.
Cele mai citite:  Ce tip de scaun auto pentru copii este indicat pentru micutul tau?

In alimentatia bebelusului cu lapte praf trebuie sa tinem cont de cateva elemente: procurarea formulei de lapte praf de calitate, Humana 2, igienizarea corecta a obiectelor folosite in prepararea laptelui praf, respectarea modului de preparare si pastrarea a laptelui praf.