Cum se pot promova afacerile horeca pe internet?

By | April 3, 2015

Pentru a raspunde unei nevoi crescande de informatie si pregatire a celor ce activeaza in domeniul horeca, in data de 19 martie 2015, Daniel Matei organizeaza in Bucuresti un curs de marketing online dedicat restaurantelor, barurilor si cafenelelor.

“Intr-un context digital in care peste 7 milioane de romani folosesc reteaua de socializare facebook, instagram a trecut pragul de 200.000 de mii de utilizatori, iar consumatorul se informeaza online din ce in ce mai mult, este foarte important pentru afacerile din domeniul horeca sa comunice coerent in mediul online. Este la fel de important ca intr-o abundenta de potentiale canale, reprezentantii localurilor sa stapaneasca strategiile si tacticile ce pot fi utilizate eficient pentru a genera clienti si venituri, astfel incat resursele financiare si de timp sa nu fie irosite”, spune Daniel Matei, organizatorul cursului.

Cele mai citite:  Fluorul - otrava sau nu?

Ce vor invata participantii la acest curs de marketing online?
•    Cum se pozitioneaza fata de competitori si cum isi definesc publicul tinta. Care sunt caracteristicile publicului tinta care ii vor ajuta in promovare.
•    Ce informatii esentiale trebuie sa contina website-ul atat in varianta desktop cat si in cea pentru mobil.
•    Cum atrag clienti noi: Cum se foloseste pagina de facebook, cum se construieste un calendar editorial. Aplicatii facebook utile. Cum utilizeaza eficient reclamele Facebook.
•    Cum se pot promova utilizand instagram. Cum atrag mai multi clienti folosind tripadvisor.
•    Ce informatii gasesc potentialii clienti despre afacerea lor pe google (SEO local si optimizarea primei pagini de rezultate).
•    Cum transforma vizitatorii in clienti recurenti.
•    Cum dezvolta si implementeaza o strategie de e-mail marketing.
•    Cum sa readuca in local clientii folosind remarketing-ul?

Cele mai citite:  Ghetele de dama, prietenele de nadejde ale oricarei femei in timpul iernii

”Acest curs este o varianta personalizata pentru domeniul HoReCa a cursului de marketing online ce a adus peste 120 de participanti in ultimul an.” a adaugat Daniel Matei.

Cele mai citite:  Pantaloni de barbati in culori puternice: 3 modele Bman