Cum sa te bronzezi frumos si sanatos la STRAND anul acesta

By | August 14, 2017

E minunat sa ai o piele frumos bronzata, dar care sa ramana in acelasi timp si sanatoasa. Tine cont de urmatoarele sfaturi, ca sa te bronzezi frumos si sanatos.

In primul rand, pregateste pielea pentru expunerea la soare. Acest lucru il faci prin exfoliere. Astfel, inlaturi celulele moarte si ajuti pielea sa se bronzeze uniform.

„In primele zile de plaja la strand este important sa folosim o protectie cat mai crescuta, pentru a nu ne alege cu arsuri. In felul acesta pielea se bronzeaza treptat, iar bronzul va rezista mai mult. Dupa cateva zile, pe masura ce pielea se coloreaza, putem scadea factorul de protectie. Factorul de protectie solara nu trebuie sa lipseasca! Crema de protectie trebuie aplicata de fiecare data cand iesim din apa sau la interval de o ora“, sustine Nicoleta Ion, trainer Repechage Romania.

Cele mai citite:  Te gândești la rinoplastie? Apelează numai la profesioniști!

Hidrateaza-te corect, ca sa te bronzezi FRUMOS si SANATOS

Bronzarea la Strand in 2017

Ca sa te bronzezi frumos si sanatos, in timpul expunerii la soare este bine sa te misti cat mai mult. In felul acesta nu vei capata urme inestetice si pielea nu se va arde. De asemenea, consumul de lichide este important. Soarele deshidrateaza si este important sa compensezi pierderea.

Cele mai citite:  Sapun cu glicerina sau sapun lichid?

Expunerea la soare este nerecomandata in orele amiezii. Atunci razele UV sunt foarte puternice si pot provoca arsuri grave, pete pigmentare sau, pe termen lung, chiar cancer de piele. Se recomanda expunerea la soare dimineata pana in orele 10 – 11 sau seara, dupa orele 17 – 18.

Cele mai citite:  3 tinute pe care le poti purta la reuniunea de 10 de ani de la terminarea liceului

Seara dupa ce te intorci de la strand foloseste un produs de calmare si reparare (after sun), care sa refaca celulele pielii afectate de razele UV.

De asemenea, pentru un bronz ca la carte si o piele frumoasa, hidratarea zilnica este esentiala. Foloseste un produs de hidratare dupa fiecare dus – asa mentii elasticitatea pielii si pastrezi bronzul frumos pentru mai mult timp.