Cum sa cumperi rapid piesele de care masina ta are nevoie?

By | February 24, 2016
Exista destule piese auto care pot fi comandate fara a fi nevoie sa consultati mecanicul in prealabil. Spre exemplu, atunci cand se apropie data reviziei. Nu prea aveti cum sa dati gres atunci cand comandati filtre, uleiuri sau placute de frana, atata timp cat oferiti un minim de atentie procesului de selectare a pieselor. Urmariti sfaturile urmatoare pentru a va usura munca.
  • Identificati anul, motorizarea si modelul masinii. Fiecare model poate avea mai multe versiuni. Chiar daca anumite piese sunt comune pentru unele versiuni, nu mergeti pe risc. Consultati cartea masinii sau contactati magazinul de piese auto online.
  • Familiarizati-va cu terminologia auto. Intrati pe motoarele de cautare ori de cate ori nu cunoasteti semnificatia unui termen sau a unui acronim. Odata ce veti incepe sa cunoastesti limbajul, veti vedea cat de rapida devine cautarea pieselor dorite.
  • Economisiti alegand variante aftermarket.Nu aveti intotdeauna nevoie sa cumparati piese originale de la producator. Deobicei, accesoriile si ornamentele nu se gasesc decat in varianta originala. Totusi, exista optiuni pe aftermarket pentru marea majoritatea a pieselor. Diferentele de pret pot fi uriase, iar in cazul in care puteti primi si o garantie pentru produs, nu aveti de ce sa ezitati.
  • Cereti un discount. Atunci cand vine vorba de o comanda mica, nu trebuie sa va asteptati la nimic. Insa, daca puteti efectua o comanda mai mare, eventual impreuna cu un coleg sau prieten, puteti solicita o oferta mai buna. Desemenea, puteti semnala preturile mai mici gasite la alte magazine pentru anumite produse din comanda dvs.
Cele mai citite:  Atunci cand esti femeie si trebuie sa iti iei o baterie auto Daewoo

Nu trebuie sa fiti ingrijorat in ceea ce priveste comandarea pieselor online. Chiar daca sunteti lipsit de experienta, aveti intotdeauna posibilitatea de a contacta magazinul pentru asistenta. Majoritatea distribuitorilor ofera posbilitatea de returnare sau schimbare, in cazul in care comandati o piesa gresita. Asadar, nu va ramane decat sa incepeti sa economisiti comandand piese auto online.

Cele mai citite:  Performante ridicate ale masinii tale cu chip tuningul auto