Cum ajuta liposculptura la imbunatatirea imaginii de sine

By | November 23, 2015

liposuctie la dr jecan

Liposculptura este o operatie prin care se inlatura excesul de grasime din anumite zone ale corpului, cele care produc o imagine nearmonioasa si disproportionata a oamenilor. Celulele de grasime incep sa se produca inca din viata intrauterina si acestea se dezvolta cam pana la varsta adolescentei. Dupa aceasta perioada, nu se mai formeaza celule de grasime (adipocite) noi. Diferentele de greutate se produc datorita schimbarilor de volum ale acestor adipocite. In timp, se creeaza depozite de grasime care nu fac altceva decat sa modifice forma corpului si, odata cu ea, si increderea in sine a unei persoane. De aceea, in momentele in care simtiti ca nu mai puteti sa tineti in frau forma corpului, cabinetul de medicina estetica a doctorului Jecan este solutia. Pretul platit pentru o astfel de liposuctie va fi unul care iti va readuce si increderea in tine, totodata.

Cele mai citite:  Articol 40: Pe două roţi, într-un stil feminin

Liposculptura efectuata de doctorul Jecan – un ajutor de seama

Doctorul Jecan reuseste sa transforme problemele in noi ocazii ale oamenilor de a se redescoperi si de a-si testa increderea in propria persoana. Prin urmare, a apela la o operatie de lipsocultpura este o modalitate de a te respecta si de a-ti arata faptul ca poti sa treci peste orice obstacol. De altfel, orice astfel de problema include si o dimensiune psihologica, drept pentru care doctorul Jecan este si un fin psiholog, ce poate rezolva in primul rand problema de incredere, ce va fi finalizata mai apoi de recuperarea infatisarii perfecte. Partile corpului care pot fi retusate cu ajutorul acestei operatii sunt:

  • Coapse
  • Solduri si fese
  • Talie si abdomen
  • Brate
  • Barbie, obraji si gat
  • Glezne
Cele mai citite:  Top 3 electrocasnice achizitionate online de romani la inceputul verii

Prin urmare, orice operatie de liposuctie vine cu un pret: acela de a fi pregatit sa te accepti cu o infatisare perfecta. Pentru multe persoane, aceasta poate fi o provocare, drept pentru care doctorul Jecan reuseste sa isi pregateasca clientii cum nu se poate mai bine din punct de vedere psihologic. Astfel, se obtine un rezultat intreg, perfect si de durata, care sa poata sa fie acceptat de catre pacient. Pana la urma, nu este vorba numai despre cum arati, ci si despre cum te simti. Doctorul Jecan isi propune si reuseste sa faca din orice pacient, o persoana sigura pe sine. Pretul operatiei de liposuctie este astfel unul deosebit de accesibil in raport cu rezultatele obtinute.

Cele mai citite:  Madalina Ghenea este noua imagine Love Republic

Cum decurge operatia de liposculptura?

Pentru a fi realizata in conditii de deplina siguranta, operatia de liposculptura necesita realizarea unui profil al pacientului, cunoscut si ca fisa clinica. Astfel, se va sti exact la ce medicamente este alergic, care este istoricul sau clinic si cum trebuie facuta anestezia pentru a fi una de succes. Apoi, operatia in sine se realizeaza prin lipoaspiratie, grasimea fiind indepartata cu usurinta. Rezultatele unei astfel de operatii de liposculptura sunt deosebite. Orice persoana care apeleaza la o astfel de procedura stie faptul ca pretul platit pentru operatia de liposuctie este infim in raport cu diferentele vazute fizic si simtite psihic. Asadar, pentru toti cei care doresc schimbare, doctorul Jecan le sta alaturi, pentru a-i ajuta sa recapete increderea in sine.