Cu Orasul Florilor iti alegi ce buchet de nasa doresti

By | September 18, 2015

Daca doresti ca nunta sau botezul tau sa fie unul ca din povesti, atunci trebuie sa stii ca detaliile sunt cele care fac un asemenea eveniment de neuitat si de aceea trebuie sa acorzi o mare atentie atunci cand alegi florile, inclusiv aranjammentele florale sau chiar si buchetul de nasa, fiind un personaj principal la un asemenea eveniment si nu trebuie sa il neglijezi.

Poti sa te joci cu florile intr-un buchet de nasa

buchete de nasa

Aspectul buchetului de nasa este foarte important dar acesta nu trebuie sa atraga atentia prea mult, mai ales daca este la o nunta unde toata atentia trebuie sa se duca la mireasa si nu la parintii spirituali, de aceea cand alegi un buchet de nasa poti sa optezi pentru diferite combinatii de flori, atata timp cat acestea au un aspect placut. Specialistii florali de la Orasul Florilor va vor enumara cele mai potrivite  flori pe care sa le alegeti pentru buchetul de nasa, astfel putet alege intre:

  • Trandafiri albi, galbeni, portocalii sau chiar si rosii
  • Miniroze albe, galbene sau portocalii
  • Gerbere albe, galbene sau roz
  • Irisi
  • Lalele galbene sau portocalii
Cele mai citite:  De ce citesc Berbecii zodiacul zilnic

La buchetul de nasa, daca doresti poti sa il accesorizezi cu funde, margele pene sau panglici pentru a ii oferi un aspect mai special si mai unicat. Asadar daca doresti ca sa alegi un buchet de nasa realizat de catre specialistii florali, atunci trebuie sa stii ca cei de la Orasul Florilor sunt profesionisti si devotati si doresc ca fiecare buchet de flori, indiferent daca este de mireasa sau de nasa sa fie o adevarata opera de arta si sa impresioneze prin eleganta acestuia indiferent de eveniment.

Cele mai citite:  Te pricepi la cuvinte si mima? Atunci ai nevoie de un joc Activity pentru tine si prietenii tai!

Alege cele mai elegante buchete de nasa de la Orasul Florilor

Alegerea unui buchet de flori in cadrul unui eveniment trebuie facuta in asa fel incat aceasta sa se potriveasca cu tema dar si localul unde se petrece evenimentul si la floraria online, Orasul Florilor, veti gasi mai multe buchete de nasa in diferite combinatii de flori pentru ca acestea sa se potriveasca dar si sa impresioneze invitatii dumneavoastra. Un avantaj pe care il ofera cei de la Orasul Florilor este ca acestia folosesc numai cele mai proaspete flori pentru realizarea buchetelor de nasa.

Cele mai citite:  Aranjamentele florale, detaliu important in organizarea unei nunti