Creditul IFN – un imprumut rapid cu acte putine!

By | May 5, 2016

In momentul in care va aparea nevoia de o finantare rapida, majoritatea persoanelor aflate in aceasta situatie au posibilitatea de a alege intre apelarea rapida la un credit IFN online sau incercarea de accesare unui credit bancar. De curand creditele IFN au inceput sa creasca in popularitate si sa fie recunoscute drept o solutie alternativa la creditele bancare.

credit IFN

Inainte de a se lua decizia de a imprumuta bani prin intermediul unei institutii financiare nebancara, este esentiala intelgerea mai exacta a ce inseamna, cum functioneaza si cum pot fi recunoscute companiile de incredere din acest domeniu.

Siguranta creditelor IFN

Foarte important este de subliniat faptul ca aceste tipuri de credite sunt foarte sigure pentru faptul ca institutiile nebancare trebuie sa se supuna acelorasi legi si reguli ca si bancile. De o importanta majora pentru cei interesati de obtinerea unui credit IFN rapid sa se asigure ca institutia la care urmeaza sa apeleze este acreditata si de incredere.

Care sunt avantajele unui credit IFN online?

  • O institutie financiar nebancara ofera de cele mai multe ori variante mai accesibile decat cele bancare in ceea ce priveste modul in care sunt impartite ratele si cat de flexibile sunt optiunile de plata;
  • Criteriile de acordare a creditelor nebancare sunt mult mai usor de obtinut decat creditele bancare. Aceste criterii foarte permisive sunt si motivul pentru care aceste tipuri de credite IFN pot fi acordate foarte lejer;
  • Creditele IFN au costuri de intretinere mai mici in majoritatea cazurilor;
  • Credintele IFN de nevoi personale sunt cu mult mai flexibile si mai usor de personalizat pentru nevoile tuturor clientilor;
  • Nu exista lista de rau platnici la biroul de oferire a creditelor IFN. Cele mai numeroase institutii nebancare aleg sa nu lucreze cu listele date de biroul de credite, astfel ca persoanele care se afla pe lista de rau platnici din orice motiv, pot totusi obtine un imprumut prin intermediul acestei metode.

Dezavantajele creditului rapid IFN

  • Faptul ca un credit IFN este o solutie mai putin cunoscuta. Acest lucru nu reprezinta neaparat ca fiind un dezavantaj dar motivul pentru care un numar mare de persoane nu acceseaza acest tip de credite, in principal din lipsa de informare. Pentru faptul ca bancile sunt institutiile financiare cele mai cunoscute, acestea detin controlul pietei de credite iar imprumuturile de credite IFN au nevoie de multa reclama pentru a putea atrage clienti.
  • Aceste imprumuturi se potrivesc in principiu pentru creditele de nevoi personale sau imprumuturi pe sume mici pe o durata de timp scurta pana la una medie. Asa ca, pentru finantarea unei afaceri mari sau dezvoltarea unei companii deja cunoscute, un credit ifn nu reprezinta solutia optima.
Cele mai citite:  Articol 11: Cum a devenit bucătăria cel mai important loc dintr-o casă? Idei de amenajare