Corturile de copii de atunci si de acum. Exemplul Ilbambino.ro

By | June 2, 2016

cort-de-joaca-pentru-copii-knorrtoysCorturile de copii nu sunt un lucru modern. Chiar daca nu puteau fi gasite in magazine si cumparate, pentru acasa, acestea erau improvizate pe vremea cand eram eu copil. Acum se gasesc o multime de corturi de copii in colectiile magazinelor care vand articole si jucarii pentru copii si sunt atat de vesele si colorate incat si tu, ca adult, de abia rezisti tentatiei sa nu intri alaturi de cei mici in cort si sa cititi o carte sau, de ce nu, sa trageti un pui de somn la amiaza. Chiar, de cand n-ai mai facut asta? Pun pariu ca iti este dor.

Corturile pentru prichindei- cum erau pe vremea noastra

Corturile pentru prichindei aratau total diferit pe vremea cand eram noi copii. Iti mai amintesti? Strangeam toata pernele, paturile si cearseafurile mamei, puneam deoparte masa din sufragerie ca sa ne facem destul spatiu pe mijloc si aduceam scaunele din bucatarie. Acestea erau stalpii de sustinere si uneori si peretii cortului. Cortul de joaca era gata repejor, puneam paturile pe jos, cearsafurile sus, pe post de acopris si cortul nostru era gata. Ne luam carti, jucarii si lanterne si puteam sta ore intregi in cort fara sa ne plictisim. Imi amintesc cand parintii au facut ceva schimbari prin casa si ne-au cumparat un pat suprapus. Atunci, corturile noastre de joaca s-au schimbat si ele. Prindeam cearsafurile de marginea patului de sus si brusc se facea intuneri in noul nostru cort. Era o minuntie sa ne jucam in corturile improvizate si nu aveam idee cum vor ajunge sa arate peste ani si ani de zile. Ne puteam imagina cum arata niste corturi „serioase” doar in revistele magazinelor din strainatate, care erau pline de imbracaminte, jucarii si articole pentru casa. Doar acolo vedeam corturi in genul la cum arata cele pe care la gasim acum in colectiile magazinelor pentru copii.

Cele mai citite:  Ce nu lipseste de la ziua nazdravanului? Un tort de copii personalizat, din ingrediente 100% naturale

cort-de-joaca-pentru-copii-pirati-knorrtoys

Cortul de copii de acum- cum arata?

Total diferit de cortul din copilaria noastra, cortul copiilor de astazi se poate monta foarte simplu atat in interiorul casei cat si in exteriorul acesteia, in curte. Au forme diverse, de la cub la cilindru si alte forme sofisticate, precum au cortuile formate din doar 3 laturi. Cel mai util este ca se gasesc intr-o gama foarte variata de preturi, ceea ce inseamna ca indiferent de bugetul disponibil al familiei, copiii se pot distra in voie in propriul cort. Acestea sunt colorate in nuante vii, vesele si pot avea diverse teme, pe care le puteti alege daca stiti ca prichindelul vostru are afinitiati pentru un anumit personaj din desenele animate.

Cele mai citite:  Cei care se întorc mai repede la muncă după ce au devenit părinți vor primi mai mulți bani de la stat

Corturile au forme atat de diversificate pe cat iti poti imagina, tot felul de accesorii care sa incante si cel mai serios adult si pot fi folosite inca de la varstele cele mai fragede, exista chiar si corturi de bebe, confectionate din materiale care nu il pot rani pe copilas. Ce-ti poti dori mai mult? Poate doar sa fii inapoi copil, macar pentru o zi si sa poti sa te distrezi cu prietenii intr-un cort pe care l-am fi denumit atunci „de lux”

Cele mai citite:  Leagane pentru copii: de ce le-am cumparat alor mei leagane de pe Ilbambino.ro

ansamblu-corturi-de-joaca-knorrtoys