Copiii au nevoie de sustinere, in invatarea unei limbi straine

By | May 5, 2017

Dezvoltarea unui copil, atat pe plan fizic, cat si intelectual, tine, inainte de toate, de felul in care este indrumat de catre parinti, fara a exclude, bineinteles, rolul important pe care scoala si pedagogii il au, in acest sens. Pentru ca cei din jur au un rol esential in educatia copiilor, hai sa vedem, in continuare, cat de important este ca cei mici sa invete o limba straina si cine ii ajuta cel mai bine sa ajunga la un nivel cat mai avansat.

Cei care cunosc bine o limba straina au mai multe sanse de a reusi in viata

Conform studiilor efectuate impreuna cu feedback-ul oferit de angajatorii din Romania, s-a demonstrat faptul ca persoanele care cunosc cel putin o limba straina, la nivel avansat, au sanse mult mai mari sa se angajeze in companii foarte bune, ce ofera salarii de top. Parintii care cunosc importanta cunoasterii unei limbi straine de catre copilul lor stiu si ca o scoala de profil, cu profesori pregatiti in acest sens este cea mai buna alegere. Asa ca, daca si tu esti interesat, descopera cursurile de engleza  pentru copii si adolescenti de la Shakespeare School, locul ales de catre majoritatea celor care chiar isi doresc sa invete aceasta limba frumoasa si atat de uzitata, azi, in era tehnologiei.

Cele mai citite:  Tarcuri de copii - pentru ca micutul tau sa se joace in siguranta mereu

cursuri de engleza

Dupa cum spuneam mai devreme, invatarea unei limbi straine, in mod special, pe langa alte lucruri, are nevoie de persoane acreditate, ce reusesc sa le aduca copiilor in atentie cele mai bune metode de a se “imprieteni” cu limba straina aleasa. Oricum, limba engleza este o limba pe care o auzim peste tot, in care sunt scrise etichetele produselor, de la cele alimentare, la instructiunile de folosire ale electrocasnicelor, de la filmele in engleza, la multitudinea de carti aparute in librariile din Romania. In acest fel, este mai usor ca un copil sa se familiarizeze, din vreme, cu o limba straina, avand in vedere ca aude si vede peste tot cuvinte scrise in aceasta.

Cele mai citite:  Pregatiti ghiozdanul celui mic cu bani putini. O papetarie online va ofera rechizite scolare ieftine, cu livrare rapida

Bineinteles, in afara de inscrierea la o scoala de limbi straine, si parintele trebuie sa se ocupe de cel mic, ca acesta sa nu se plictiseasca sau sa ii piara cheful de a invata. Chiar daca nu stiti limba engleza, puteti invata, impreuna cu cel mic, macar cateva expresii usoare, cateva cuvinte si putina gramatica, pentru a-l ajuta, pe viitor. Cu cat va vedea ca este mai incurajat in a invata limba respectiva, cu atat ii va creste interesul mai mult.

Cele mai citite:  Lenjeria pentru mamici, micile accesorii care nu trebuie sa-ti lipseasca

Asadar, chiar si de la varste fragede, cum ar fi 4-5 ani, copiii sunt capabili sa invete o limba straina si, lucru care ar trebui sa ne dea de gandit, dupa varsta de 24-25 de ani, tinerii invata din ce in ce mai greu o limba straina, asa ca invatarea ar trebui sa inceapa de la varste mai mici.

cursuri de limba engleza pentru copii

In principiu, piata muncii din Romania este suprasaturata de cei care spun ca stiu limba engleza la un nivel avansat, insa lucrurile nu stau chiar asa. Angajatorii se plang de faptul ca foarte putini sunt candidatii care chiar scriu si vorbesc limba engleza la un nivel avansat, multi situandu-se doar la un nivel mediu.