Cine tine contabilitatea firmei tale din Sectorul 4?

By | May 18, 2016

Daca esti antreprenor si iti desfasori activitatea in Sectorul 4 sau ai birourile acolo, stii ca lucrurile nu sunt deloc usoare. Atatea taxe, impozite, atatea probleme legate de finante, toate se aduna si trebuie sa le faci fata cumva. Dar daca ti-ai externaliza serviciile de contabilitate, ai vedea cum finantele vor fi sub control si cum vei avea parte de o consultanta contabila profesionala, care te va ajuta in luarea deciziilor cu impact financiar asupra afacerii, pentru bunul mers al acesteia.

Firmele de contabilitate pentru Sectorul 4 cunosc indeaproape mediul economic din sectorul tau, se pot plia bine pe nevoile tale cu privire la serviciile de contabilitate. Daca apelezi la o astfel de firma, vei apela cu siguranta la experti contabili obisnuiti atat cu SRL-uri (simple sau pentru debutanti), cat si cu PFA-uri, IMM-uri sau chiar corporatii.

Cele mai citite:  Articol 83: Sfaturi pentru alegerea unui patut

Firmele de contabilitate ale Sectorului 4 sunt doar in acest sector sau sunt si online?

 contabilitate sector 4 bucuresti

Daca te intereseaza o firma de contabilitate special pentru Sectorul 4, cel in care activezi, poti apela si la servicii online, nu este necesara intotdeauna deplasarea fizica la sediul tau sau al ei. Acum, mediul online dispune de platforme inteligente prin care se pot impartasi analize, se pot mentine contacte foarte usor si se pot face lucrurile intr-un timp cat mai scurt. O firma de contabilitate potrivita pentru Bucuresti si mai precis pentru Sectorul 4 are un plus daca activeaza si online pe toate ramurile activitatii contabile:

  • Contabilitatea primara a operatiunilor de numerar: registre de casa
  • Contabilitatea primara a operatiunilor de gestiune: NIR-uri, bonuri de consum, note de transfer, facturi de iesire
  • Contabilitatea primara a decontarilor interne
  • Contabilitatea primara a salariilor – extrapoland, vei vedea ca firmele de contabilitate care se respecta ofera si servicii conexe de resurse umane
  • Evidenta de gestiune valorica a stocurilor
  • Elemente de gestiune financiara (calculul impozitelor si taxelor, intocmirea statelor de dividende, intocmirea si depunerea declaratiior fiscale, raportari financiar- contabile, asistenta la controalele organelor de stat si altele)
Cele mai citite:  Articol 12: Adio aragaz! Alege un cuptor incorporabil

Serviciile conexe (Revisal, Registrul Comertului) prestate de orice firma respectabila de contabilitate din Sectorul 4

 

Pentru ca in ultimii ani, serviciile pentru companii sunt din ce in ce mai conectate, este mai simplu pentru tine sa externalizezi si anumite servicii de resurse umane sau legate de tot ce inseamna Registrul Comertului tot catre firma de contabilitate la care te-ai gandit. Atata timp cat pe partea de contabilitate se descurca exemplar, ai incredere ca si cerintele legate de intocmirea de contracte de munca si inregistrare in Revisal vor fi indeplinite cu maxim de profesionalism.

Cele mai citite:  Dăruiește buchete de flori superbe de la Orasul Florilor

Iar unde vine calculul pentru concediile de odihna ale angajatilor tai, sau state si fluturasi de salarii sau orice este legat de Fisc, tot aceasta firma de contabilitate din Bucuresti, pentru Sectorul 4, este solutia. In cele din urma dar nu mai putin importante sunt activitatile legate de actualizari de date, de extinderea domeniului de activitate (ceea ce probabil iti doresti), de orice modificari legate de activitatea firmei tale care trebuie sa ajunga in Registrul Comertului.  Iata de ce este mai bine sa externalizezi serviciile contabile si nu numai catre o firma de contabilitate din Sectorul 4 care se gaseste online.