Cele mai performante port bebe-uri le gasesti in magazinele online IlBambino, Baby Mall si Nichiduta

By | October 29, 2015

In ultimii ani port bebe-urile au inceput sa fie prezente tot mai mult in viata celor mici si a parinitilor date fiind multiplele beneficii ale folosirii acestora. Prin urmare tot mai multe magazine cu produse pentru copii isi diversifica gama de portbebe-uri pentru  a reusi sa isi atraga de partea lor tot mai multi clienti. Unele din magazinele care au reusit sa atraga atentia prin multitudinea de port bebe-uri sunt Nichiduta, Baby Mall si ilBambino.

Nichiduta – magazinul cu articole pentru toti prichindeii

logo nichiduta - magazin cu articole pentru copii Nichiduta este unul din magazinele online cele mai cunoscute pe piata, acesta oferind o multitudine de articole pentru copii si mamici. In ceea ce priveste gama de port bebe-uri aceasta este una formata din doua modele cel cu manere si cel vertical cu ajutorul caruia il poti transporta pe bebelusul tau in mod confortabil atat pentru el cat si pentru tine.   Modelele de portbebe-uri de tip cornet sunt cele care au avut succes in ultima perioada datorita multifunctionalitatii acestora. Aceste port bebe-uri pot fi folosite atat pentru a-l transporta pe bebelus cat si ca loc de dormit pentru cel mic.

Cele mai citite:  Cum alegem sandalele pentru copii in aceasta vara?

ilBambino – port bebeuri 3 in 1

logo ilbambinoAcest magazin online cu produse pentru micuti si mamici ofera port bebeuri la preturi pentru toate buzunarele. Cele mai uzuale astfel de produse sunt cele din gama Baby Kingdom, acestea fiind extrem de practice si functionale pentru totii bebelusii. Insa un model care a atras foarte mult atentia in ultima perioada este cel 3 in 1care poate fi folosit si ca marsupiu. Acest portbebe 3 in 1se remarca prin cele trei pozitii de care dispune si anume:

Cele mai citite:  Inaltatoarele pentru copii, cele mai potrivite cand micutul vostru a crescut

Pozitia 1 – micutul sta cu fata la parinti
Pozitia 2 – bebelusul se uita in fata ( se recomanda pentru micutii care au varsta de 3 luni)
Pozitia 3 – bebelusul este pozitionat in spatele parintelui( pozitie recomandata dupa varsta de 6 luni)

Baby Mall

baby mall - maagazin cu multe portbebeuri pentru copii

Baby Mall este un alt magazin online ce ofera port bebe-uri pentru toti copiii indiferent de nevoile acestora. Chiar in aceasta perioada Baby Mall desfasoara  o campanie de reduceri la port bebe-urile pentru  bebelusi. Aceste port bebe-uri le ofera micutilor confort indiferent  ca dorm sau sunt treji. Multi parinti apeleaza la un astfel de port bebe deoarece este foarte confortabil pentru ei sa il foloseasca.

Cele mai citite:  Ce tip de scaun auto pentru copii este indicat pentru micutul tau?

Acestea sunt doar 3 din marile shop-uri online ce ofera port bebe-uri pentru bunastarea si transportul micutilor in conditii optime. Important este sa stiti sa alegeti portbebeul care se potriveste cel mai bine nevoilor bebelusilor si care ofera cel mai mare confort parintilor.