CELE 7 TRASATURI DE CARACTER ALE UNUI SPIRIT LIBER

By | May 9, 2017

Iata care sunt cele sapte trasaturi de caracter ale unei femei cu spirit liber.

Te-ai nascut sa fii un spirit liber. Sufletul stie asta si abia asteapta sa iti amintesti si tu. Un spirit liber este oricine persoana care isi traiaste viata la maxim, indiferent de cum arata viata. A fi un spirit liber nu inseamna iresponsabilitate si egoism ci a fi autentic. Inseamna sa actionezi in acord cu cine esti si nu in acord cu ce spunea lumea. Iata care sunt cele sapte trasaturi de caracter ale unei femei cu spirit liber.Te regasesti in ele?

Cele mai citite:  5 motive pentru care despartirea nu trebuie privita ca pe un esec

Trasaturile unui spirit liber

Trasaturile unui spirit liber

1. Incredere

Ca spirit liber, stii ca esti o fiinta uimitoare (la fel si oricine altcineva) – chiar daca s-ar putea sa nu simti asa tot timpul.

2. Independenta

Iei cele mai bune decizii pentru tine si nu lasi pe nimeni sa iti stea in cale sau sa te restrictioneze. Esti insa responsabila pentru actiunile tale.

3. Optimism

Alegi sa privesti lumea intr-un mod pozitiv, indiferent de negativitatea pe care o vezi in jurul tau. Paharul tau nu este pe jumatate gol sau pe jumatate plin . Este pur si simplu plin si il vei pastra asa!

4. Curaj

Ca spirit liber, nu te temi de schimbare pentru ca stii ca nu exista nimic mai satisfacator in viata decat sa te uiti inapoi si sa spui “Am reusit!”

5. Determinare

Nu vei renunta sa actionezi pentru indeplinirea visurilor tale doar pentru ca altii ti-au spus ca sunt imposibile. Stii ca poti!

6. Perseverenta

Te ridici atunci cand cazi. Chiar si atunci cand este de undeva de sus. Te scuturi si mergi mai departe.

7. Stapanire de sine

Stii ca lumea iti ofera posibilitati nelimitate, chiar daca nu poti profita de toate aceste posibilitati in acest moment.

Nu trebuie sa fii perfecta pentru a fi un spirit liber sau sa manifesti clipa de clipa toate aceste trasaturi. Depinde de tine sa faci schimbarile din viata ta care tefac sa traiesti cu bucurie si entuziasm in fiecare clipa. Calea ta este a ta si si doar a ta. Nimeni nu o poate parcurge in locul tau. Iar asta este cea mai mare libertate de care te poti bucura aici, pe Pamant.