Cei mici au nevoie de siguranță într-un scaun auto de copii de calitate

By | February 23, 2015

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru cei mici rămâne scaunul auto de copii, cel care le asigură bebelușilor călătorii ușoare și în siguranță. Orice scaun auto trebuie să îndeplinească anumite criterii de confort și siguranță, iar magazinul Ilbambino.ro știe acest lucru și comercializează scaune de cea mai bună calitate și care sunt realizate conform tuturor normelor impuse de UE.

Importanța scaunelor auto pentru copiii

alege scaunele auto de la ilBambino

Un părinte responsabil știe că protejarea celui mic este cu atât mai importantă pe parcursul transportului cu mașina. Iar cum centurile de siguranță nu sunt destule pentru a-l ocroti pe prichindel, acesta are nevoie de un suport care să fie adecvat vârstei, înălțimii și greutății lui. De asemenea, dacă este prevăzut și cu accesorii, cu atât mai bine. Există câteva caracteristici ale scaunelor auto, care le explică importanța și obligativitatea lor, dată prin lege.

Cele mai citite:  Informatii despre reumatismul inflamator

Mai întâi de toate, scaunul auto de copii de la ilBambino trebuie ales conform staturii și greutății celui mic pentru o alegere cat mai adecvata. Atâta timp cât este corespunzător criteriilor fizice ale celui mic, accesoriul împiedică accidentarea lui, în cazul unui impact și îl ferește de efectul de “tăiere” dat de centurile de siguranță obișnuite. De aceea, în cazul unui accident, cel mai bine e ca scaunul auto să fie poziționat cu fața spre geamul din spate al mașinii, mai ales în cazul copiilor mai mici de 6 luni. Scaunul auto nu mai este de mult timp un moft, fiindcă orice mică neatenție în trafic poate duce la accidentarea gravă a micuțului.

Niciodată nu faceți rabat de la calitate și preț, fiindcă un scaun auto de bebe este o adevărată investiție financiară, ce îi va asigura celui mic tot confortul și siguranța, iar dumneavoastră veți scăpa de grija excesivă pe care trebuie să o acordați pe toată durata mersului cu mașina. Scaunul de mașină pentru copii ideal este acela care se conformează tuturor normelor europene impuse, se potrivește greutății și înălțimii celui mic și care este montat corect, conform instrucțiunilor date de producător.

Cele mai citite:  Articol 71: Patut de lemn sau patut pliant?

De asemenea, sistemul de prindere numit ISOFIX, care reglementează instalarea scaunelor de mașină  în ideea de a face poziționarea acestuia cât mai rapidă și mai simplă, este cel mai recomandat în cazul acestor accesorii.  Aceasta este posibilă datorită conectării rapide a scaunului la centurile de siguranță ale mașinii și la punctele de ancorare prevazute pe bancheta mașinii. Cel mai mare avantaj ale sistemului ISOFIX este acela că scaunul va fi foarte bine prins de bachetă, fapt ce îi conferă rigiditatea fixării lui, iar scaunul nu se va mai mișca în stânga-dreapta și nici în față și spate.

Cele mai citite:  Cum stii ca cel mic este in siguranta pe bancheta din spate? Vezi de ce scaunul auto este indispensabil

Scaune auto pentru bebe, numai de la Ilbambino.ro

scaune auto care ofera siguranta si confort copiilor

Cele mai calitative scaune auto de copii sunt acum oferite de magazinul online Ilbambino.ro, la prețuri avantajoase și de la cei mai mari producători de accesorii pentru copii. Scaunul auto de copii oferă confort atât celui mic, cât și părinților, pe toată durata călătoriilor cu mașina. Comandați de la Ilbambino.ro și beneficiați de livrare oriunde în țară, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Aceasta este gratuită în București, pentru comenzi mai mari de 150 de RON și în țară, pentru cele mai mari de 400 RON.