Cea mai importanta piesa vestimentara din garderoba unui barbat: camasa!

By | April 28, 2016

Camasa are o istorie foarte veche, care incepe in urma cu cel putin 3000 ani. Din unele studii ale cercetatorilor a reiesit faptul ca ele au fost inventate in Egipt, fiind purtate de regi si faraoni, iar ulterior, au inceput sa fie purtate si de catre oamenii de rand, devenind astfel cunoscute in toata lumea.

La inceputuri, camasa seamana mai mult cu o rochie, fiind lunga, pana aproape de pamant, purtandu-se, initial, sub alte haine. Odata cu trecerea timpului, camasile au ajuns la forma pe care o cunoastem astazi si au devenit o parte esentiala a vestimentatiei, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba barbateasca.

Cele mai citite:  Camasile barbatesti, articole vestimentare de nelipsit din tinuta pentru Revelion

Ce feluri de camasi pentru barbati exista?

Chiar daca aceste articole vestimentare au cunoscut o evolutie remarcabila, barbatii nu au devenit adeptii shopping-ului, ore intregi, in mall-uri, de aceea ei sunt in permanenta cautare a unor camasi de calitate care pot fi comandate online, cu cateva click-uri simple.

In prezent, barbatii opteaza aproape pentru fiecare tinuta pentru purtarea unei camasi, datorita faptului ca ea poate fi intrebuintata in mai multe feluri, dar acest lucru depinde de croiala si de modelul pe care il are:

camasi pentru barbat

  • Camasile pentru barbati smart-casual, care sunt ideale pentru a fi purtate atat ziua, cat si seara, pe strada, la serviciu, la diverse petreceri si cocktail-party-uri. Datorita design-ului care imbina comoditatea cu eleganta, barbatii se simt confortabili si arata foarte bine, fara sa depuna un efort prea mare.
  • Camasile pentru barbati elegante si de ceremonie, potrivite pentru cei care trebuie sa mearga la evenimente importante, fie ca sunt mondene, fie ca sunt legate de serviciu. Asortate la o tinuta care include sacou sau vesta, cu pantaloni si pantofi deosebiti, purtatorii acestor camasi vor atrage privirile doamnelor si domnisoarelor.
  • Camasile pentru barbati cu imprimeuri sunt adecvate barbatilor care sunt preocupati de tinuta lor, care isi doresc sa iasa in evidenta. Indiferent de print-ul pentru care optati, floral, in carouri, in dungi, va veti bucura de multe aprecieri cu privire la tinuta dumnevoastra.
Cele mai citite:  Camasile de barbati: sfaturi pentru 3 tipuri de tinute

In ziua de astazi, fiecare barbat ar trebui sa detina in garderoba cel putin o camasa din fiecare tip, deoarece nu se stie niciodata cand intervine ceva urgent si trebuie sa se imbrace adecvat. In plus, fiecare femeie isi doreste sa aiba langa ea un barbat preocupat de imaginea lui, dar fara sa isi piarda masculinitatea, iar domnii se pot ridica la nivelul asteptarilor, purtand aceste obiecte vestimentare.

Cele mai citite:  Iata 5 fuste de dama obligatorii pentru garderoba de vara