Ce zic parintii care au cumparat carucioare 3 in 1 de la ilBambino si pe care le folosesc in fiecare zi

By | October 19, 2015

ilBambino este unul din magazinele cu produse pentru copii cu o mare ascensiune in ultimul an, acesta devenind extrem de cunoscut pe piata atat dorita produselor de calitate pe care le comercializeaza cat si datorita ofertelor promotionale pe care le face in mod regulat. Unul din articolele pentru copii cu priza la mamici sunt carucioarele 3 in 1, acestea remarcandu-se prin multifunctionalitatea lor dar si prin designul si usurinta in manevrarea acestora. In randurile de mai jos o sa trec in revista cateva cativa din parintii  care au cumparat de la ilBambino astfel de carucioare.

Alina, fericita mama a doi copii

mama le-a cumparat un carucior 3 in 1 copiilor

,,Inca de la nasterea lui Danut, am dorit sa cumparam un carucior 3 in 1 deoarece cunoasteam multifunctionalitatile unui astfel de carucior. Chiar la cateva zile dupa nasterea lui am achizitionat un astfel de carucior de la ilBambino, recomandarea venind de la sora mea care si ea in urma cu ceva timp cumparase un scaun auto de la acest magazin online. Caruciorul 3 in 1 de la ilBambino il folosim pentru transportul celui mic atat atunci cand dorim sa ii oferim plimbari in aer liber acestuia dar si cand mergem cu masina, una din componentele acestui carucior  fiind reprezentata de un scaun auto. „

Cele mai citite:  Care sunt scutecele pentru bebelusi care absorb cel mai bine?

 

Marina, mama lui Ciprian

de ce sa cumperi un carucior pentru micutul tau

,, Cumpararea unui carucior 3 in 1 ne-a scutit pe mine si pe sotul meu de multe griji pe care le aveam pe cap cu privire la cel mic. Stiam ca trebuia sa ii cumparam atat un carucior cat si un scaun auto baietelului nostru si eram ingrijorati de intregul cost pe  care trebuia sa il suportam. Dar, din fericire, ne-am decis sa cumparam un astfel de carucior 3 in 1 ce este extrem de util si multifunctional. Asteptarile nu  ne-au fost inselate si in prezent ne folosim de un astfel de carucior in fiecare zi. Suntem multumiti de alegerea facuta si recomandam tuturor parintilor un astfel de carucior 3 in 1”

Cele mai citite:  Carucioarele 3 in 1 - sunt ele cele mai bune prietene ale mamicilor?

 

George

tatal cu copilul

,, Prima oara cand sotia a venit cu propunerea de a cumpara un carucior 3 in 1, am privit-o cu  neincredere deoarece nu gaseam utilitatea unui astfel de carucior dar o data cu trecerea timpului m-am interesat si mi-am schimbat parerea.  Am decis sa ii fac o surpriza sotiei mele chiar de ziua ei si i-am cumparat un astfel de carucior 3 in 1 de la magazinul ilBambino. Intrand pe site-ul lor, initial nu am stiut ce model sa cumpar si prin urmare am decis sa sun  la unul din consilierii de vanzari de la magazinul ilBambino.  M-au surprins rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada d-na care m-a consultat eu fiind extrem de nehotarat cu privire la modelul pe care urma sa il cumpar. In final, cu ajutorul d-nei consilier m-am hotarat asupra unui anumit model, l-am cumparat facandu-i o surpriza extrem de placuta sotiei mele”

Cele mai citite:  Invitatiile de botez sunt esentiale pentru un botez reusit!