Ce spun buzele despre personalitatea ta

By | February 1, 2017
ce-spun-buzele-despre-tine
Experţii spun că ne-am născut cu anumite caracteristici dintr-un motiv, iar că fiecare trăsătură a noastră este legată de o parte a personalităţii fiecăruia.

S-ar putea să nu crezi că buzele tale spun multe despre cine eşti ca persoană, însă nu este deloc aşa. Conform ideaspots, Jean Haner, un expert în arta citirii feţei spune că trăsăturile şi personalitatea lucrează împreună pentru a reprezenta cine eşti cu adevărat.

1. Buze de păpuşă

Buzele mici şi rotunde dau sentimentul de bucurie şi par jucăuşe. Ele sugerează, de asemenea, un nivel de energie mai mare decât cea a persoanelor cu buze subţiri.

Cele mai citite:  Firme de vidanjare din Bucuresti cu ajutorul carora ne putem ridica la nivelul europenilor

2. Buze pline şi proeminente

Aceste buze pline şi ieşite în faţă sunt la fel ca persoana care le posedă.

Aceasta prezintă încredere şi este asertivă, dar nu are o dispoziţie proastă deşi pare bosumflată din cauza buzelor sale.

3. Buze lungi

Persoanele cu zâmbet larg şi buze alungite tind să fie echilibrate şi stabile. De asemenea sunt ambiţioase şi au succes profesional.

4. Buze de Cupidon

Persoanele care au acest tip de buze sunt văzute ca fiind romantice, creative, fermecătoare şi cu un caracter practic.

Cele mai citite:  Iarna, alege o cremă pentru față bio de la phytsromania

5. Buze subţiri

Persoana cu acest tip de buze este practică şi grijulie, dar nu neapărat asertivă. Ea este de multe ori mai timidă decât restul oamenilor.

6. Buze orientate în jos

Acest tip de buze este mai rar întâlnit şi sunt găsite la acei oameni care tind să fie mai retraşi şi liniştiţi. De asemenea, este un indicator al unei persoane foarte atente.

7. Buze mici

Aceste buze nu sunt ca cele de păpuşă sau ca cele subţiri, ci sunt proporţional mai mici decât celelalte tipuri. Persoanele cu această caracteristică sunt independente şi nu se lasă conduse…cel puţin până să cunoască persoana potrivită.

Cele mai citite:  Cu storcatoarele de fructe de la Vexio, stilul tau alimentar devine unul sanatos si natural

8. Buze groase la mijloc

Persoanele cu aceste buze fac orice pentru a fi în centrul atenţiei şi sunt văzute adesea ca sufletul petrecerii.

9. Buze cu arc de Cupidon

Acest tip mai gros de buze este reprezentativ pentru persoanele responsabile. De asemenea, acestea tind să se lase conduse de emoţii, ceea ce le poate pune în situaţii delicate.