Ce sa schimbi la Ford Focus ca sa para ca ai facut mari modificari

By | November 1, 2016

Cand simti ca se impune o schimbare la masina ta, daca este Ford Focus, trebuie sa te gandesti la ce masina este ea, la ce tip de sofer esti tu si la cum ti-ar sta mai bine la volanul acestui Ford Focus. Trebuie sa te incante mai intai pe tine, in calitate de posesor si conducator de Ford Focus, si mai apoi pe altii. Bineinteles, daca incanta pe altii, te simti si tu incantat, fiindca oamenii iti admira masina si tu te bucuri de acest lucru.

Dar nu intotdeauna stii ce sa schimbi la masina. Anvelopele? Oricum, trebuie sa iti pui anvelope de iarna. Vopseaua te cam costa si nu stii daca merita, mai ales ca nici caroseria nu arata ca noua. Prin interior, ceva?

Ramane de vazut, husele pot sa aiba culori mai vii, sau sa fie mai solide, ai libera alegere. Depinde si de buget sau, mai bine spus, de relevanta deciziei luate. Daca schimbi ceva ce nu se vede sau care nu conteaza, atunci te complici fara rost.

Schimba ceva ce schimba multa lume

Nu este neaparat o solutie, ci un indiciu: schimba ceva la Focusul tau, dar ceva care mai schimba si altii la masina lor Ford Focus. Daca sute sau mii de oameni pun ceva la masina si mentin acel „ceva” pe masina, atunci inseamna ca este un lucru bun si poate ar trebui sa incerci si tu.

Cele mai citite:  Cine ne scapa de razele ucigatoare ale soarelui atunci cand conducem

Stii la ce se intampla asta? La jante. Da, jantele de tabla sunt inlocuite de jantele de aliaj! De ce? In primul rand, pentru ca aliajul acesta este putin mai rezistent, si in al doilea rand, pentru ca se caracterizeaza prin urmatoarele:

– rezistenta superioara, motiv pentru care inlocuirea jentilor este recomandata oricand, nu numai cand doresti sa schimbi aspectul masinii

– un design mult mai curb, mai atractiv

– uneori se merge pana in punctul in care miscarea de rotatie este continuata cu o frecventa mare si dupa ce roata incetineste, deoarece exista o piesa care se invarte si este prinsa numai intr-un punct de restul jentii.

Efectul este spectaculos, si poti sa fii incantat de asta si sa incanti si pe altii, sa iti admire lumea masina la stop.

Cele mai citite:  Principalii factori care iti pot afecta SIGURANTA si SANATATEA pe termen lung

Jantele de aliaj se cumpara in functie de masina ta, nu se cumpara la intamplare dupa faptul ca este Ford Focus. Trebuie masurata distanta intre prezoane, desi la jantele cu 5 prezoane, masuratoarea nu se face atat de usor. Totusi, daca pe janta de tabla, pe spate, se mai vad adnotarile, compara-le cu cele din online.

Cauta janta de aliaj pe internet!

jante-ford-focusOnline? Da, este singurul loc in care poti sa compari si sa cauti printre sutele de modele sau de piese, fiecare intr-un anunt sau un altul.

Exact, este vorba de un site cu anunturi auto! Dar daca vrei sa nu te coste mult, totusi sa faci schimbarea aceasta mica ce iti va revolutiona, practic, aspectul masinii, trebuie sa stii si pe ce site sa intri ca sa ajungi la un anunt de vanzare al unei jenti de aliaj pentru Ford Focus care sa fie si bine intretinuta, si ieftina: o platforma cu anunturi de vanzari de piese auto obtinute prin dezmembrari.

Cele mai citite:  10 Pasi de a Conduce Defensiv pentru a EVITA ACCIDENTELE!

O platforma din aceasta cu un nume intuitiv, Dezembrarimasini.ro, gazduieste anunturi atat din partea persoanelor private, cat si din partea firmelor de dezmembrari. Ai posibilitatea sa te orientezi. Este de laudat faptul ca acest site are aprobare, si tine de piata second hand de piese auto. Piata buna, nu cea neagra.

Piata second hand de piese auto merita!

piese-schimb-jante-ford-focus

Piata neagra de piese auto se deruleaza pe platformele care nu au aprobare de la organismul abilitat in acest sens. Ei, bine, Dezmembrarimasini.ro prezinta aceasta aprobare si de aceea este recomandat pentru asta.

Oricum, piesele auto de Ford Focus obtinute din dezmembrari pot proveni de la masini uzate putin, foarte putin, dar care au fost accidentate si s-a luat decizia radierii lor (si, desigur, a dezmembrarii). Ei bine, jantele pe care le doresti tu pot sa nu prezinte decat zgarieturi minime, uzura minima.

Uite ce ai putea sa schimbi la al tau Ford Focus: jentile. Transforma-le din jenti de tabla in jenti de aliaj si nu vei regreta!