Ce parere are Buhnici despre un ceas smartwatch Samsung Gear S?

By | November 26, 2015

Ei bine, barbatii pot avea multe placeri in viata, de la degustatul vinului pana la colectionarea ceasurilor, iar astazi ei sunt din ce in ce mai atrasi de un nou gadget fascinant – smartwatch-ul Samsung Gear S!  George Buhnici sau Rares Nastase sunt mari impatimiti dupa ceasuri, iar odata cu aparitia ceasurilor inteligente, ambii sau aratat fascinati de ce poate oferi tehnologia secolului 21.

Smartwatch-ul Samsung Gear S – usor de personalizat la tinuta vestimentara!

smartwach samsung gear s

Recunosc, sunt fan Buhnici, insa acest articol nu ma determina sa denaturez natura afirmatiilor prezentatorului tv, impatimit al tehnologiei gadgeturilor de ultima generatie. Ei bine, George Buhnici prezinta ceasul smartwatch Samsung Gear S ca fiind un accesoriu usor de personalizat la tinuta vestimentara, fie a domnilor, fie a doamnelor. Interesant este faptul ca nu foarte multe doamne sunt interesate de noul concurent al tabletei, iar acest motiv, explica specialistii , poate fi prezent din pricina neinteresului lor pentru noua tehnologie.

Cele mai citite:  Alegerea unui buchet de lalele este mult mai usoara cu Orasul Florilor

In schimb, domnii parca au intrat intr-o concurenta fara sfarsit, ei dorind sa domine pozitia oferita persoanei cu cel mai chic sau inteligent smartwatch. Ei bine, Buhnici le propune celor interesati smartwatch-ul Samsung Gear S, intrucat acesta este usor de purtat, indiferent de stilul vestimentar. Astfel, ni se arata o latura versatile a accesoriului, un motiv in plus pentru a-l avea in colectia noastra de gadgeturi moderne.

Cele mai citite:  Articol 62: Cum repari un dus cu presiune mica

Imaginea gentleman-ului modern sta intr-un smartwatch Samsung Gear S!

https://www.badabum.ro/cs-content/cs-photos/products/description/smart_0_61724_3.jpg

Cam aceasta vrea sa ne spuna Buhnici in cadrul prezentarilor sale despre gadgetul Samsung Gear S. Ei bine, pe langa imaginea pe care barbatii o pot avea odata cu afisarea pe mana a unui ceas inteligent, ei pot beneficia si de alte avantaje:

  • Posibilitatea de a prelua sau initia apeluri de pe smartwatch
  • Posibilitatea de a primi sau de a transmite mesaje
  • Posibilitatea de abeneficia de o aplicatie pietonala
  • Posibilitate de a beneficia de programe pentru jogging

Astfel smartwatch Gear S devine un accesoriu versatil, initiandu-i pe posesorii sai atat in arta elegantei vestimentare, cat si in cea a folosirii tehnologiei moderne.

Cele mai citite:  Vrei sa iti cunosti mai bine colegii de munca? Incercati un escape room din Bucuresti ca exercitiu de team-building!

De unde poti comanda un smartwatch Samsung Gear S?

O intrebare al carei raspuns se afla chiar in fata ta! Magazinele online de specialitate sunt cele care iti propun cele mai bune oferte de pret pentru achizitionarea unui ceas inteligent de tipul celui de la Samsung. De exemplu, un bun exemplu, este magazinul online Badabum.ro, cel care detine o colectie exclusivista de ceasuri inteligente cu preturi fara concurenta!

Ocupand fara dubiu, locul tabletelor sau a altor terminale de top, ceasurile inteligente sunt astazi cele mai cautate gadget-uri in randul celor care prezinta interes pentru cea mai noua tehnologie a secolului 21.