Ce inseamna epilarea definitiva? Ce trebuie sa stii despre ea?

By | September 20, 2016

Daca in anumite zone consideri ca nu are rost sa te epilezi periodic si ca mai bine ai apela la procesul de epilare definitiva, atunci fa pasul acesta si bucura-te de beneficii! Epilarea IPL trebuie sa se repete de mai multe ori inainte ca efectele sale sa fie definitive. O clinica de epilare definitiva iti poate spune inca de pe site acest lucru, inca dinainte sa suni si sa te programezi. Deci inarmeaza-te cu rabdare, du-te cu constiinciozitate si respecta programarile! Rezultatele vor veni curand!

Clinica unde epilarea definitiva este un serviciu disponibil va reprezenta locul in care te vei duce de doua ori pe saptamana timp de cateva saptamani. Chiar daca esti femeie, chiar daca esti barbat, clinica aceasta este pentru tine. Epilarea definitiva -aflati mai multe LA ACEST LINK– are un pret bun chiar si in Bucuresti, la minim o clinica pretul este convenabil, ti-l permiti.

Cele mai citite:  Ce sa porti ca sa arati MINUNAT in timpul sarcinii!

epilare-definitiva

Iata cum se face epilarea definitiva

Saloanele de epilare definitiva folosesc tehnologia IPL (Intense Pulsed Light), folosita printr-un aparat al carui cap de racire atinge -4 grade Celsius. Nu vei simti rece, dar nu vei simti nici cald de la laserul care va actiona asupra zonelor respective. Adica nu vei simti nimic, deoarece incalzirea de la laser va fi anulata de acest cap foarte rece, inghetat s-ar putea spune. Care este procesul, pana la urma? Se taie in carne vie? Nicidecum! Iata mai jos explicatia fenomenului:

  • Se foloseste laserul pentru ca lumina sa fie indreptata numai si numai in acea zona, fara sa fie influentata si o alta portiune de piele
  • Lumina este atrasa de pigmentul parului si este transportata astfel pana la radacina firului
  • La radacina firului, raza laser cauterizeaza vasele de sange care alimenteaza firul de par (deci intrerupe alimentarea)
  • Succesul total survine daca mai multi factori alimentari sau de expunere a pielii se indeplinesc
Cele mai citite:  Ce spun buzele despre personalitatea ta

Si trebuie sa mai stii ca nu este violenta cu pielea ta; acest lucru se cheama ca este o procedura non-invaziva.

salon-estetica

Ce saloane de estetica ofera cele mai bune tratamente? 

Parul are un ciclu de crestere; odata se conecteaza la vasele de sange, ulterior creste activ, apoi se departeaza de vasele de sange, si in a patra etapa este deconectat total de la vasele de sange.

Cele mai citite:  Manichiura cu pudră, un nou trend revoluționar

IPL se foloseste doar in etapa de crestere activa a parului, asadar cu o anumita periodicitate, si de aceea trebuie sa te duci in mod repetat la o clinica de epilare definitiva cu IPL din Bucuresti, daca aici locuiesti (oricum, la Bucuresti sunt cele mai bune saloane de epilare definitiva).

Un exemplu din Bucuresti este Bioestetika.ro, care infatiseaza informatii de acest tip pe site (spune ca sedintele sunt in numar de 8, si ca o sedinta dureaza 30 de minute; mai spune ca tratamentul este disponibil si pentru femei, si pentru barbati, asadar este o clinica de epilare definitiva ce se adreseaza si barbatilor).

epilarea-definitiva