Ce este un DVR cu 4 canale?

By | July 26, 2016

dvr 4DVR-ul cu 4 canale este un echipament tehnic de inregistrare video, ce se adreseaza celor care sunt in cautarea sistemelor de supraveghere video. In acest sens, inregistrarile sunt captate de la sistemele de supraveghere video si sunt memorate intr-o arhiva digitala pe care utilizatorul o poate accesa indiferent de distanta. Asadar, un DVR este un Digital Video Recorder, insa aceasta sintagma nu ne spune prea multe.

DVR-urile pot avea mai multe canale, iar printre cele mai des intalnite se numara DVR-urile cu 4 canale. Acestea se conecteaza la camerele de supraveghere si reprezinta acele aparate care inregistreaza live tot ceea ce este surprins de camerele de supraveghere.

Un aspect demn de mentionat cu privire la aceste DVR-uri cu 4 canale consta in faptul ca acestea nu folosesc niciun CD, DVD sau vreo caseta video datorita faptului ca sunt prevazute cu memorii interne unde se stocheaza imaginile surprinse.

Cele mai citite:  Pasionat de blogging/vlogging? Afla cum sa te faci remarcat intr-o societate virtuala in ascensiune!

La un DVR se conecteaza mai multe camere video, in functie de numarul canalelor. Astfel, la DVR-urile cu 4 canale se pot conecta 4 camere video.

Numarul de camere video este in stricta dependenta, bineinteles, cu intinderea spatiului in care sunt montate.

DVR 4 canale – prezentarea catorva modele

DVR-4canale

DVR-urile cu 4 canale se utilizeaza foarte usor, pot inregistra chiar si emisiunile sau filmele favorite. Acestea se conecteaza la un monitor astfel incat sa se poata vedea tot ceea ce este surprins de camerele video.

In prezent, pe piata romaneasca se pot gasi facil DVR-uri cu 4 canale, insa multe dintre acestea sunt realizate de firme, care, cum s-ar spune, sunt no-name, adica de firme aparute peste noapte, ce nu prezinta mare incredere.

Cele mai citite:  Noutati ale Instagramului: Descopera noul buton al cunoscutei aplicatii!

Cu toate acestea, unul dintre magazinele online care plaseaza pe piata DVR-uri cu 4 canale ce redau imaginile la o rezolutie high definition, adica se pot recunoaste facial persoanele surprinse de camerele video, se numeste A2t.ro.

In stocul acestui magazin, persoanele interesate de achizitionarea unui astfel de echipament tehnic au la dispozitie urmatoarele modele:

dvr 4

  • DVR cu 4 canale fabricat de Samsung: acest model inregistreaza 30 fps (frame per seconds), dispune de 4 intrari video, are un hard de 1 Terabite si este prevazut cu un DVD writer incorporat. De asemenea, este dotat cu 3 porturi USB si reda imaginile la o rezolutie FULL HD
  • DVR cu 4 canale fabricat de Bosch- unitatea inregistreaza automat, trebuie doar sa fie conectata la camere, are functii de alarma si de detectie a miscarii, trimite notificari de alarma prin mail si reda imaginile fara a reduce calitatea imaginilor surprinse de camerele video
  • DVR cu 4 canale fabricat de Samsung- are o interfata prietenoasa, un design compact si este ideal pentru inregistrarea birourilor sau a centrelor comerciale
Cele mai citite:  Care este atributia unui DVR si de ce este acesta indispensabil unui sistem de supraveghere?

 DVR-urile cu 4 canale se cumpara prin intermediul unei comenzi online

Persoanele care doresc sa isi sporeasca gradul de siguranta prin montarea unui DVR cu 4 canale au la indemana o posibilitate de cumparare, care nu ii va constrange sa isi faca timp sa se deplaseze si sa verifice stocurile magazinelor. In acest sens, daca va doriti sa va cumparati un astfel de echipament tehnic tot ce aveti de facut se rezuma la efectuarea unei comenzi online.

Verificati asadar gama de DVR-uri cu 4 canale de la A2t.ro – preturile acestora sunt accesibile!