Ce boli poti contacta din apa si cum te poate ajuta un sterilizator uv?!

By | November 16, 2015

sterilizator uv

Un aforism nostim spune ca “Din vin luam intelepciune, din bere ne pricopsim cu indemnul la libertate, iar din apa contactam o multime de bacteri”! Ei bine, Benjamin Franklin avea dreptate, cel putin cu ultima parte a nostimului sau proverb, intrucat astazi tot mai multi dintre noi auzim despre cazuri in care apa de la robinet provoaca disfunctii grave ale organismului sau chiar noi ne confruntam cu astfel de probleme.

Datorita lipsei unui sistem de filtrare performant, in apa de la robinet putem gasi tot soiul de bacterii, virusuri si microbi, tocmai de aceea astazi vom dezbate eficienta unui sterilizator uv in protejarea organismului uman.

Lupta impotriva patogenitatii bacteriilor cu ajutorul unui sterilizator uv!

Salubritatea neeficienta si epurarea incorecta a apei pe care o consumam conduc catre prezenta bacteriilor in apa de la robinet si implicit ingerarea acestora in organism. Din lipsa stiintei, cat si din lipsa unor echipamente profesionale precum detinerea unui sterilizator uv multi dintre noi ne putem confrunta cu un set de boli infectioase datorate apei casnice pe care o consumam, cunoscuta si sub numele “dusmanul din locuinta”!

Cele mai citite:  Exista cancer de san la barbati?
                      Ce tipuri de boli poti evita daca vei monta in casa un sterilizator uv?
  • Gastroenterita
  • Va fi asociata cu varsaturi, febra sau dureri abdominale in faza primara. Ulterior, simptomele se vor tranforma in debutul brusc al scaunelor apoase.
  • Hepatita virala
  • Febra, greata, varsaturi – de obicei gravidele sunt cel mai des afectate de aceasta boala contactata din urma consumului de apa cu bacterii, virusuri si microbi
  • Febra tifoida
  • Este provocata in cadrul prezentei unor anumitor tipuri de bacterii si debuteaza cu febra brusca si letargie
  • Salmonella
  • Bine-cunoscuta, salmonella este contactata din apa impura, afectand mai ales persoanele care au un sistem imunitar destul de slab
  • Rotifera
  • Bacteriile care declanseaza aceasta afectiune pot fi vazute cu ochiul liber, in paharul de apa
Cele mai citite:  Ceai de slabit - cele mai bune ceaiuri de slabire si detoxifiere

sterilizator uv

Patogenitatea acestor bacterii poate fi indepartatea doar prin folosirea unui sterilizator uv, un echipament special pentru tratarea apei. Datorita secolului 21 in care tehnologia se afla intr-o continua dezvoltarea, sterilizatoarele uv sunt produse astazi la cel mai inalt nivel al calitatii si eficientei pentru a asigura un stil de viata sanatos pentru toti cei care doresc sa fie protejati de afectiunile enumerate mai sus.

Un alt aspect important de care trebuie sa tinem cont este faptul ca Romania este inca o tara aflata intr-un proces de dezvoltare greoi, iar institutiile specializate in problema tratarii apei inca nu au reusit sa faca progrese majore in directia consumului de apa pura in fiecare locuinta. Pentru ca exista solutii, fiecare dintre noi trebuie sa gaseasca cea mai buna cale pentru a consuma apa potabila, iar cele mai bune indicatii ne conduc catre achizitionarea unui sterilizator uv.

Cele mai citite:  Prospect medicament Movial

De unde poti cumpara un sterilizator uv la pret convenabil!

Pretul mic si calitatea fara cusur se gasesc pe Clack.ro! Accesand site-ul vei descoperi cateva tipuri de sterilizatoare uv special create pentru a-ti veni in ajutor in cele mai dificile momente. A consuma apa pura inseamna a beneficia de un stil de viata sanatos, iar Clack.ro stie cum sa iti indeplineasca aceasta nevoie la cel mai bun raport calitate-pret!

Alte informatii despre bolile contactate din apa poti gasi dand click si aici!