Cauti marturii de nunta deosebite? La ManDiva descoperi zeci de modele unice si elegante!

By | March 31, 2015

Atunci cand vine vorba despre un asemenea eveniment deosebit in viata fiecarei persoane, organizarea si atentia la orice detaliu reprezinta pasii care nu pot lipsi! De aceea, atunci cand vine vorba despre aranjarea mesei invitatilor, nu uita de marturiile de nunta, obiecte pe care le poti achizitiona rapid din magazinul online ManDiva.ro! Dintre miile de marturii de nunta, vei avea sansa sa le alegi pe cele mai exclusiviste, intrucat ManDiva detine cea mai eleganta colectie care va oferi un aer de rafinament evenimentului tau!

Variantele de marturii de nunta din colectia ManDiva!

Din colectia ManDiva mirii pot opta pentru modele de marturii de nunta deosebite, obiecte indispensabile pentru un astfel de eveniment. O marturie de nunta are harul de a transmite multumirea si gratitudinea noilor casatori pe care le poarta fata de cei care au avut placerea sa le fie alaturi intr-un nou inceput al vietii in doi, iar in acest sens a trebuie sa fie una pe masura asteptarilor. De aceea, in colectia ManDiva ei pot gasi marturii de nunta din ceramica, in forme de ingerasi sau clopotei, lebede sau porumbei, cupluri de miri si mirese sau pot opta pentru un model de marturie de nunta original care sa aduca amuzamentul pe buzele nuntasilor! De asemenea, viitorii miri vor tine intotdeauna cont de faptul ca alegerea marturiei de nunta trebuie sa indeplineasca toate criteriile de varsta, ea fiind destinata tuturor invitatilor, punand accentul atat pe eleganta si bun gust, cat si pe amuzament si umor! In acest sens, la ManDiva ei vor gasi cele mai speciale marturii de nunta cu care isi vor impresiona invitatii, dand dovada de multa finete si eleganta!

Cele mai citite:  Tendinte 2018: Tunsori si coafuri pentru barbati /FOTO

marturii nunta

Cum poti achizitiona marturii de nunta de ManDiva

mandivaMirii care se regasesc in cautarea unor marturii de nunta deosebite, pot alege cele patru tipuri ale serviciului de comanda pe care ManDiva le-a creat special pentru a le satisface nevoile! De aceea, ei pot opta pentru a vizita sediul ManDiva la adresa strada Despot Voda Nr. 14, Sector 2, Bucuresti astfel ca vor putea observa fiecare detaliu de pe marturiile de nunta sau pot opta pentru comenzile telefonice /via e-mail/ online oferind informatii precum : cantitatea dorita, codul produsului,  datele de identificare si adresa de livrare. In plus, orice comanda va beneficia de transport la domiciul, acest serviciu fiind realizabil prin curierat rapid. Mai mult decat atat, pentru atesta calitatea produselor ManDiva, se poate solicita o comanda pentru mostre, optiune posibila prin serviciul de comanda via email!

Cele mai citite:  De ce ai nevoie ca sa fii o mireasa chic?

Reduceri pentru taxa de transport a marturiilor de nunta!

Pentru a rasplati fidelitatea clientilor sai, ManDiva ofera transportul gratuit la domiciul pentru serviciile mai mari de 250 de Ron, oriunde in tara! Pentru cei care solicita de urgenta, firma de curierat va livra produsele in maximum 24 de ore, iar pentru cei care vor comanda in valoare mai mica de 250 Ron, taxa de transport de de 17,99 Ron oriunde in tara!  Timpul de executie si de livrare este unul foarte rapid astfel ca in interval e 2-4 zile clientii pot intra in posesia marturiilor de nunta ManDiva!

Cele mai citite:  Uleiul de argan cosmetic - pret mic si eficienta garantata!

Pentru a revedea intreaga gama marturii de nunta, intra pe site-ul www.mandiva.ro si descopera cele mai inedite si fascinante modele!