Calculatoarele all in one, o alegerea perfecta pentru afacerea ta?

By | October 23, 2015

Calculatorul all in one este o investitie deosebita pentru o afacere. Ingloband intr-un simplu monitor (care poate fi chiar si cu touchscreen!) caracteristicile unui desktop traditional cu ecran si unitate centrala, acesta este ideal pentru mai multe tipuri de business-uri, in principal datorita design-ului deosebit. Adio, fire peste tot si unitati centrale pline de praf! Faceti loc unei singure componente, care este cel putin la fel de performanta ca si clasicul desktop. Pentru PC-urile all in one, insa, este pretul un obstacol? Sa ne documentam si sa vedem!

PC-urile all in one cu tocuhscreen, incredibil de convenabile si accesibile!

all in one

Pana nu demult, a avea o afacere care se baza pe uzul calculatoarelor insemna mii de fire peste tot, prafuite si periculoase, unitati centrale pline de praf si uitate pe sub birouri, dar si monitoare care mai de care mai voluminoase. Tehnologia a evoluat si odata cu ea, au aparut calculatoarele all in one. Insa ce intelegem prin all in one? Dau ele mai putin randament din cauza lipsei unitatii centrale separate? Iata ca nu, asta pentru ca un calculator all in one este la fel de performant ca oricare altul. Dar priveste de ce sunt ideale aceste device-uri pentru afacerea ta:

  • Sunt ergonomice, cu un design deosebit;
  • Sunt user-friendly;
  • Sunt deosebit de performante;
  • Pot avea touchscreen;
  • Ocupa putin spatiu;
Cele mai citite:  Sfaturi: Codul rutier a fost modificat

 Asadar, orice afacere ar trebui dotata cu PC-uri all in one, poate chiar si pentru simplul motiv ca acestea arata bine si ofera un plus de profesionalism business-ului tau! Fie ca te orientezi spre celebrele iMac-uri ori spre HP-uri Pavillion, vei avea o experienta deosebita. Daca te gandesti sa iei un PC all in one cu touchscreen, probabil ca vei fi considerat un adevarat pionier in introducerea acestei tehnologii in afaceri. Pentru ca, de ce nu, este o idee deosebita sa folosesti in business-ul tau device-uri de noua generatie, care sa fie in ton cu profesionalismul cu care iti tratezi clientii.

Cele mai citite:  Articol 113: Pe urmele soborului de obiective turistice ale Constantei

Pentru PC-urile all in one, pretul nu este un impediment

Exista calculatoare all in one pentru toate tipurile de bugete; fie ca vrei sa investesti intr-un iMac, fie ca vrei sa economistesti putin si te orientezi spre un sistem desktop all in one de la ASUS, experienta traita va fi una deosebita, iar buzunarul tau, la fel de fericit in raport cu calitatea primita si asteptarile avute. Un PC all in one nu mai este demult o dotare a viitorului, ci doar un device special creat pentru toti cei care sunt receptivi la frumos si la deschiderea unor noi orizonturi. Fata de un desktop, PC-ul all in one aduce foarte multe beneficii oricarui utilizator. Iar daca utilizatorul, in persoana angajatului tau, este fericit, si clientul va fi fericit si profesionalismul afacerii va fi garantat. Iar daca aceste PC-uri all in one v-au suscitat interesul, site-ul Badabum va asteapta cu o oferta variata si preturi accesibile, pentru toate gusturile.

Cele mai citite:  Topul celor mai populare personaje in randul celor mici