Boom-ul hainelor en gros din online

By | July 29, 2016

haine angroRazvan este un tanar antreprenor, care dupa ce a iesit de pe bancile Facultatii de Administratie si Afaceri  si-a deschis un magazin pe unul din bulevardele centrale ale Bucurestiului cu scopul de a comercializa articole de imbracaminte si de incaltaminte pentru femei, barbati sau copii.

Bulevardul pe care si-a deschis magazinul este, pe timpul zilei, plin de pietoni, ceea ce inseamna ca are un loc bun, magazinul are un interior cochet si primitor, tot ce mai are de facut este sa se aprovizione cu haine en gros. In mod evident, Razvan urmareste sa gaseasca un depozit, care comercializeaza haine ieftine in regim en gros, pentru ca doar astfel poate face un profit care sa ii sustina existenta.

Stiind ca o mare parte din depozitele en gros comercializeaza haine si in mediul online, in timp ce muncitorii puneau la punct ultimele finisari ale magazinului, Razvan se decide sa caute pe internet imbracaminte en gros.

Cele mai citite:  Raguseala - un prim semn ca ai cancer laringian?

Imbracaminte en gros: magazinele online practica preturi ieftine

Astfel, dupa ce Google-ul ii afiseaza mai multe rezultate, Razvan le analizeaza si, in cele din urma, acceseaza site-ul magazinului online Angrostoc.ro.

haine en gros

Pana sa vada gama acestui magazin online, Razvan era usor sceptic cu privire la hainele care se vand en gros intrucat, de multe ori, acestea sunt realizate din materiale de proasta calitate si pentru ca au un aspect invechit.

Cu toate acestea, gama de haine ieftine en gros prezentata de magazinul online Angrostoc.ro ii capteaza interesul deoarece prezinta articole moderne, care, cu siguranta, nu vor ramane nevandute pe rafturile magazinului sau. Printre acestea se numara si urmatoarele:

  • Imbracaminte de dama en-gros: in aceasta colectie sunt cuprinse tricouri de tip randunica, realizate din doua materiale, unul de o culoare mata, altul de o culoare lucioasa, rochii de dama, maiouri, colanti ale caror culori sunt neon, costume de baie sau sosete de plasa
  • Imbracaminte de barbati en gros: aceasta colectie prezinta chiloti, sosete sau chimonouri
  • Haine en gros pentru copii: aceasta gama cuprinde boxeri de adolescente, boxeri pentru baietei, bluze, colanti, sepci, bascute sau tricouri imprimate personaje din desenele animate
Cele mai citite:  Pantofii en gros de la Angrotelli.ro nu trec neobservati

Dupa ce petrece un timp in fata pc-ului, Razvan se decide sa isi aprovizioneze stocul cu tricouri de tip randunica, cu rochii de dama, cu boxeri pentru barbati si cu tricouri imprimate pentru copii.

Acestea se vand in set-uri ce cuprind mai multe bucati ale caror masuri difera de la produs la produs.

Imbracaminte en gros: aprovizioneaza-te din online

haine en gross

Stand in fata pc-ului, pe Razvan il multumeste faptul ca nu trebuie sa bata strazile pana la un angro stradal pentru a isi cumpara imbracaminte en gros.

Cele mai citite:  Articol 90; Asta numesti tu rochie? Ce vedeta a aparut imbracata asa pe covorul rosu?

Relaxat, savurandu-si cafeaua, tot ce are de facut Razvan este sa selecteze produsele de pe site si sa le cumpere prin intermediul unei comenzi online.

Aceasta se efectueaza cu ajutorul functiei “Adauga in cos” mai mult decat rapid.

Acestea fiind spuse, daca sunteti proprietarul unui magazin si va doriti sa vi-l aprovizionati cu haine ce se comercializeaza in regim en gros, tot ce aveti de facut este sa aruncati un ochi in colectia Angrostoc.ro. Pana la urma, acest lucru nu necesita decat sa va asezati cat mai comod in fata unui calculator si nu sa strabateti orasul sau sa verificati rafturile cu imbracaminte.