Berbecii au luna plina in CASA TRANSFORMARILOR

By | November 26, 2015

Luna Noua care se formeaza in casa transformarilor din zodia Berbec te ajuta sa ai o saptamana plina de evenimente care iti vor lumina calea. De miercuri vei avea parte de o multime de surprize. Ai grija doar sa profiti de oportunitati!

Casa transformarilor este si a finantelor, de aceea, Luna Noua iti va influenta situatia materiala. Daca ai probleme cu partenerul din cauza unor investitii pe care sa le faceti prin casa, in sfarsit veti clarifica problema. Vei purta cateva discutii cu persoana iubita care vor aduce multa armonie in relatia de cuplu!

Luni si miercuri nu te vei simti prea bine. Ai grija sa te menajezi si sa nu depui eforturi supraomenesti in incercarea de a-ti dovedi talentele si inteligenta. Mai bine gaseste-ti linistea! Luna Noua are influenta si asupra ta, in special in zona relatiilor profesionale. Vei avea cateva solicitari indeplinite dupa o lunga perioada de asteptare. Vei avea de castigat si in relatia de cuplu, unde poti spune ca incepi un nou capitol, unul mai frumos si mai linistit.

Cele mai citite:  Evadarea de weekend în funcție de zodie

Vei avea o saptamana grea dpdv al horoscopului  in ceea ce priveste sanatatea. Stilul tau de viata putin haotic isi va scoate coltii si te va trage in jos. Mai bine ia o pauza, inspira, expira si invata sa te relaxezi. Nu faci prea des acest lucru, dar cateodata este nevoie. Luna Noua de miercuri iti va influenta munca si vei avea o saptamana grea si obositoare. Te vei lovi de sarcini ceva mai complicate. Zilele de luni si sambata sunt benefice pentru viata amoroasa, unde vei avea parte de surprize si bucurii.

Cele mai citite:  Ce spun utilizatorii despre storcatoarele de fructe Hurom

Joi si vineri te vei simti secat de energie, mai ales pentru ca astrele iti reduc din vitalitate. Cel mai bine ar fi ca in a doua parte a saptamanii sa incerci sa te relaxezi si sa te refaci. Totusi, este posibil sa fie greu sa te odihnesti, din vreme ca finalul de saptamana se prezinta cu o multime de sarcini solicitante la locul de munca. E posibil sa nu ai rezultatele pe care le doresti.

Cele mai citite:  Pune pe masina ta o baterie auto Bosch si prinde aripi pe carosabil!

Luna Noua care se formeaza miercuri in casa iubirii arata ca familia va juca un rol important in viata ta.

Astrele au grija de sanatatea ta, dar nu ar fi deloc rau sa iti intaresti sistemul imunitar cu mai multe fructe si legume proaspete.

Vei avea parte de un contract banos sau de un bonus consistent la locul de munca. Se poate totusi sa nu te bucuri de bani, caci se vor duce mai repede decat ai crede. Finalul saptamanii te gaseste intr-o forma fizica si psihica excelenta. Te intalnesti cu prieteni, stai de vorba la telefon, legi la loc relatii pe care le-ai neglijat in ultima perioada.