Becurile Led E14 – pentru o factura la curent mai mica

By | July 19, 2016

becuri led e14

Costurile la energia electrica mereu sunt in crestere si multi dintre noi cautam metode de a scadea preturile pe cat posibil. Una din solutile cele mai des practicate atat de romani cat si de cei din afara sunt folosirea becurilor led e14 pentru o factura la electricitate semnificativ mai mica.

Un magazin online ce comercializeaza becuri cu led e14 cat si altfel de modele care indeplinesc aceiasi functie de iluminat este Led-Zone.ro. Gandit in asa fel incat sa consume electricitate putina atunci cand este aprins, un bec led e14 consuma 7w in comparatie cu unul obisnuit ce consuma 100w. Este o diferenta destul de mare care se resimte in buzunarul celor ce au facut trecerea de la becurile incandescente in favoarea becurilor cu led e14.

Cele mai citite:  Ce modele de compresoare cu aer se gasesc la dispozitie pentru nevoile tale!

Becul E14 – top 6 avantaje ale tehnologiei LED

bec e14

Becurile led e14 fac parte din aceasta tehnologie de ultima generatie conceputa pentru protejarea si conservarea mediului inconjurator prin economisirea de energie electrica pretioasa. Practic, facand un bine mediului in care iti desfasori activitatile, iti faci tie un bine. Este loc de o schimbare in mai bine. Iar cand un grup mai mare de persoane va folosi becurile de iluminat cu led e14, atunci si celelalte persoane vor lua drept exemplu si se vor gandi mai mult la beneficiile pe care le aduce acest tip de bec de-a lungul timpului.

Pretul unui astfel de bec poate ca e mai ridicat decat unul obisnuit, insa pentru energia pe care o va consuma in fiecare zi atunci cand va fi aprins, veti plati mult mai putin. Asadar mica investitie va fi acoperita cu siguranta in timp.

Cele mai citite:  Cateva informatii despre insuficienta cardiaca

Insa, pe langa aceste costuri mici si a faptului ca salvati in acelasi timp si mediul ce va inconjoara, un bec led e 14 are mai multe avantaje decat ai crede. Printre acestea se numara si urmatoarele:

  • Protejarea ochilor – sanatatea ochilor este importanta, iar expunderea zilnica la o lumina puternica iti va afecta vederea sau poate duce la dureri de cap, mai ales atunci cand esti obosit. Dar, becurile cu led e14 ofera un iluminat suportabil si placut.
  • Aprindere mai rapida – tipul de aprindere al becurilor led e14 de 7w este mai rapid decat al celor standard.
  • Distribuirea luminii in mod uniform – becurile cu led e14 au un unghi de iluminat larg iar lumina va cadea in mod uniform in intreaga camera
  • Intensitatea luminii – lumina blanda sau calda pe care o poate emana un bec cu led e14 va crea o atmosfera optima pentru desfasurarea activitatilor
  • Numarul mare de aprinderi ale becului led e14 – rezistent si durabil, acest tip de bec rezista la mai multe aprinderi decat becurile traditionale, asadar si durata lui de viata este mai mare
  • Temperatura – desi genereaza lumina, becurile led e14 nu se incalzesc si nici nu degaja caldura. Astfel, pocnirea becului sau arderea acestuia nu va exista.
Cele mai citite:  Cum stii ca bateria auto este pe moarte? 7 indicii clare

Alege sa faci o schimbare, treci la becurile cu tehnologie led de tipul e14 si bucura-te de toate aceste avantaje aduse.

bec led e14