Atunci cand esti femeie si trebuie sa iti iei o baterie auto Daewoo

By | August 25, 2016

baterie daewoO sa recunosc! Nu ma pricep la masini! Nu am nicio cunostinta in acest domeniu, ba mai mult pana acum cateva luni nici nu stiam denumirile masinilor. Daca cineva ma intreba “Cum era masina in care ai mers?”, ii raspundeam sincer:Rosie”. E chiar amuzant, dar de multe ori pentru mine era rusinos. Femeie moderna, cu un loc de munca stabil si familie acasa nu stiam nici macar marcile masinilor. Vreau sa va spun ca nu din pasiune am luat carnetul, ci din ambitie si nevoie pentru ca odata cu venirea pe lume a micutului meu a trebui sa merg zilnic la doctor si sa-l transport in siguranta. Zis si facut! Am luat carnetul si mi-am gasit un Matiz frumos, bine intretinut in interior, rosu!

Pretul a fost foarte avantajos, dar avea mici defecte pe care mi le-am reparat la service, dar nu a fost indeajuns. Mecanicul respectiv mi-a spus ca am nevoie de o noua baterie auto pentru Daewoo, ca sa nu am supriza sa imi „moara” in timp ce imi transport puiutul. Auzisem de aceasta baterie auto, dar tot ceea ce stiam despre ea era ca daca este pornita muzica sau farurile aceasta „moare”. Eu totusi ma asigurasem de fiecare data ca farurile imi sunt stinse, problema era din cauza fostului proprietar care nu o mai schimbase de o perioada lunga de timp.

Cele mai citite:  10 Pasi de a Conduce Defensiv pentru a EVITA ACCIDENTELE!

Intr-un final am ales bateria auto Daewoo potrivita

A fost greu. M-am informat despre cum trebuie sa fie o baterie la fel de mult ca atunci cand eram insarcinata si cautam caruciorul pentru copii perfect. Am aflat ca bateria auto Daewoo trebuie sa aiba:

  • O putere de pornire la rece de 100% – desi suna sofisticat, vrea sa spuna ca pe timp de iarna aceasta baterie nu va avea nicio problema indiferent de cat este de frig
  • O durata lunga de viata – chiar nu vreau sa am surprize in trafic, imi si imaginez cum in mijlocul unei intersectii imi moare bateria, copilul incepe sa planga, eu ma panichez si incep sa rog barbatii din alte masini sa ma ajute sa o imping. Vreau totusi sa stau departe de asemenea accidente!
  • Grila unica – nu stiu sa explic cu exactitate, insa stiu ca aceasta va contribui la fluxul de curent
Cele mai citite:  Ce sa schimbi la Ford Focus ca sa para ca ai facut mari modificari

baterie daewoo

Dupa ce am asimilat informatii, m-am apucat sa caut baterii auto Daewoo. Evident, nu ma puteam pierde timp pe la targuri de masini si asa mai departe, am un copil care nu-mi permite deplasarea si care necesita atentie 24 din 24 de ore.

Cele mai citite:  Piesele pentru BMW de la RevizieShop.ro sunt doar la cateva click-uri distanta

baterie-auto daewoo

Pentru mine internetul este o mana cereasca! Comand totul de pe internet si imi imaginam ca este imposibil sa nu gasesc si bateria auto pentru Daewoo potrivita Matizului meu.

Google-ul „mi-a soptit” ca Neobat.ro este un magazin ce ofera baterii auto de calitate superioara si ca chiar si o femeie isi poate achizitiona de aici bateria potrivita care sa aiba o durata lunga de viata. Am citit informatiile regasite pe site si mi-am dat seama ca acestea corespund cu cele pe care le-am citit pe toate site-urile si am comandat pritr-un click. Am avut noroc pentru ca odata cu bateria a venit si un domn, expert, care mi-a si montat-o!