Asigurarea Casco este scutul tau in fata tuturor evenimentelor neplacute

By | April 1, 2016

 Atunci cand iti cumperi o masina trebuie sa ai in vedere un lucru esential: asigurarea Casco. Fie ca alegi o masina noua, fie ca alegi o masina la mana a doua, asigurarea Casco este asigurarea care te va proteja in caz de avarie si tamponare, indiferent de cat de grav este avariata masina ta.

Termenul de Casco inseamna casualty and collision, ceea ce inseamna ca aceasta asigurare iti acopera reparatia masinii indiferent de avariile sau tamponariile pe care le-ai avut in timp. Asigurarea  de tip Casco este singura asigurare valabila pentru orice tip de masina care iti acopera reparatiile pentru daune minore dar si pentru daune majore sau, daca este cazul dauna totala.

Asigurarea Casco, un must have pentru masina

polita casco

Daca fara ITP-ul de la RAR nu poti circula cu automobilul pe drumurile publice, fara asigurarea Casco nu ai voie sa parasesti parcarea. Fie ca pleci la drum in oras, fie ca pleci in plimbare in afara orasului, din nefericire masina ta este expusa la o multime de pericole si de mici accidente care se pot intampla oricand, si atunci…ce faci daca la semafor te loveste cineva in spate? Ce faci daca iti gasesti masina lovita in parcare? Asigurarea Casco este singura asigurare care are solutie pentru astfel de evenimente minore dar neplacute.

Cele mai citite:  Atunci cand esti femeie si trebuie sa iti iei o baterie auto Daewoo

De ce este recomandat sa inchei asigurarea Casco la masina?

Indiferent de masina pe care o detii, polita Casco este benefica si te ajuta pe toata durata timpului in care esti proprietarul automobilului. Incheiata anual, polita aceasta este scutul tau de baza in lupta cu micile avarii. Astfel este recomandata incheierea unei astfel de polite pentru ca:

  • Masina ta poate fi asigurata in caz de: ciocniri, lovituri,zgariei, caderi in prapastie dar si in caz de calamitati naturale precum: caderea copacilor sau cutremur
  • In caz de furt, asigurarea Casco  te va despagubi in limita a 5% din suma asigurata a autovehiculului
  • Daca iti este masina vandalizata,  polita Casco acopera si actele de vandalism uman cat si pagubele produse de animalele salbatice, inclusiv de rozatoare
  • Solutionarea dosarelor de daune si decontarea se efectueaza in maximum 15 zile de la depunerea ultimului act la dosar
  • In caz de accident rutier cu dauna partiala sau totala
  • Polita Casco este valabila in toata Romania, cu decontarea directa de la orice sucursala
  • Costul asigurarii este accesibil pentru orice buzunar
Cele mai citite:  Cum dezgheti rapid parbrizul de la masina. Toti soferii trebuie sa stie acest truc

Polita Casco poate fi incheiata si online, din confortul propriei case. In goana dupa timp, sa mergi la un birou de asigurari pentru a incheia polita casco dorita,poate fi o corvoada, si de aceea exista posibilitatea sa iti achizitionezi polita Casco online. Polita Casco online se poate plati in transe, astfel: pentru plata primei de asigurari poti opta pentru sistemul de rata, si incepand cu cea de-a doua rata primesti un termen de gratie de 15 zile calendaristice.

Cele mai citite:  Masina mea este asigurata contra riscurilor. Afla si tu cate avantaje iti poate aduce asigurarea Casco

Asigurarea Casco te protejeaza impotriva evenimentelor neplacute si iti reda zambetul pe buze,atunci cand masina este refacuta complet.