Articol 33: 3 sfaturi pentru a alege o geanta de dama

By | January 27, 2015

Geanta de dama este un accesoriu indispensabil unei femei. Geanta de dama trebuie sa fie aleasa in functie de anumite criterii, mai mult sau mai putin personalizate pentru fiecare femeie in parte. Totusi, exista cativa factori pe care trebuie sa ii iei in considerate atunci cand alegi geanta de dama.

Geanta de dama trebuie sa fie suficient de spatioasa

Obisnuiesti sa cari cu tine toate cosmeticele, agenda, spuma de par, apa termala, cele 3 telefoane si tableta? Atunci cand nevoie de o geanta XXL.

Cele mai citite:  De Ziua Indragostitilor, i-am luat iubitei mele o pereche de pantofi de dama din piele

geanta din pieleTotusi, opteaza pentru o geanta de dama care sa nu fie nici prea mare – daca nu iei cu tine decat cateva lucruri, aceasta nu trebuie sa fie imensa. Cu cat este mai mare si mai goala, cu atat aspectul sau va fi mai neplacut.

Cele mai citite:  Speli „adidașii” la mașina de spălat? E bine sau e rău?

Geanta de dama trebuie sa fie versatila

Poate ca ochii tai s-au lipit de o geanta argintie sau de una cu imprimeuri, insa inainte de a cumpara o geanta de dama pune-ti intrebarea: la ce pot sa o asortez?

Daca optiunile sunt limitate, treci mai departe, catre o geanta de dama pe care o poti purta la cel putin 5 tinute,

Cele mai citite:  Iarna la inaltime? Categoric da, cu niste botine cu toc confortabile

Geanta de dama trebuie sa fie de calitate

Pielea naturala nu reprezinta intotdeauna o garantie a calitatii. Inainte de a cumpara o geanta de dama asigura-te ca aceasta are cusaturile bine realizate si ca materialul, chiar daca este ecologic, arata foarte bine. Daca achizitionezi o geanta de dama de pe internet nu iti ramane decat sa studiezi cu functia de ZOOM fotografia de pe site.