Articol 147:Un fals avocat a înşelat doi bătrâni din Arad cu peste 7000 de euro. Ce metodă a folosit şarlatanul

By | April 9, 2015

Un tânăr de 21 de ani a reuşit să pozeze în avocat şi să obţină peste 7.000 de euro, atât în moneda europeană cât şi în lei, după ce a înşelat doi bătrâni din Arad. Tânărul s-a folosit de „metoda accidentul” pentru a-i convinge pe cei doi să-i dea banii.

Oamenii legii au descoperit că, în luna martie, o femeie de 66 de ani şi un bărbat de 70 de ani au sesizat poliţiştii despre faptul că au fost apelaţi telefonic de către un bărbat, care pretinzând ca este avocat, i-a informat că fiii lor au provocat accidente rutiere cu victime şi pentru a le rezolva situaţiile, a solicitat suma de 5.000 de euro, respectiv 10.000 de lei.

Cele mai citite:  SUBIECTE BAC 2016 ROMANA. Romanul psihologic la subiectul III pentru profilul UMAN. Ce a picat la profilul REAL

Atât femeia cât şi bărbatul, ambii din municipiul Arad s-au întâlnit cu pretinsul avocat căruia i-au dat sumele de bani. Ulterior, realizând că au fost înşelaţi, cei doi au sesizat poliţia.

În urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea unui bărbat, de 21 de ani din Călăraşi, bănuit că i-ar fi înşelat prin acest mod, pe cei doi arădeni şi a fost adus la Arad pentru audieri. Asupra acestuia au fost găsite sumele de bani însuşite prin înşelăciune şi au fost restituite integral, celor doi păgubiţi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad remis Vocea Transilvaniei.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, însă, după ce le-au fost restituiţi banii, cei doi arădeni şi-au retras plângerile împotriva tânărului care i-a înşelat.

Cele mai citite:  Rombiz m-a convins sa intru in cel mai hot concurs al verii. Iata cat de simplu pot castiga o tableta Lenovo

RECOMANDARE

SPECTACULOS. PRIMELE IMAGINI CU ANSAMBLUL REZIDENȚIAL PLATINIA. CUM VA ARĂTA MALL-UL DIN CENTRUL CLUJULUI

 Citește articolul

Cele mai citite:  Rombiz m-a convins sa intru in cel mai hot concurs al verii. Iata cat de simplu pot castiga o tableta Lenovo

CELULA ISLAMICĂ DE LA SATU MARE. ASASINII DE LA CHARLIE HEBDO, LEGĂTURI DIRECTE ÎN ROMÂNIA