Aranjamentele florale, detaliu important in organizarea unei nunti

By | July 28, 2015

Organizarea unei nunti este un adevarat chin pentru oricine, trebuie sa ai grija ca totul sa fie perfect, pana la cel mai mic detaliu si sunt foarte multe lucruri care trebuiesc luate in vedere si nu trebuiesc neglijate. Trebuie sa ai grija ca tot sa fie in tema cu nunta de la invitatii pana la culoarea rochiei si a pantofilor. Dar un detaliu foarte important in cadrul unei nunti sunt florile, mai precis aranjamentele florale deoarece sunt cele mai fotografiate la nunta si pun in evidenta mireasa.

Orasul Florilor va pune la dispozitie diferite modele de aranjamente florale

aranjament floral

Orasul Florilor este o florarie online unde specialistii florali creeaza aranjamente florale, tinand cont si de cel mai mic detaliu pentru ca acestea sa se potriveasca si sa evite diferitele probleme care pot aparea. Floraria online creeaza aranjamente florale prin combinarea anumitor flori care se potrivesc atat din punct de vedere cromatic dar si al semnificatiilor, toata lumea stiind ca fiecare floare transmite un mesaj. In cadrul unei nunti fastuoase cele mai recomandate flori care nu trebuiesc sa lipseasca atat din aranjamentele florale cat si din buchetul miresei sunt trandafirii albi, care mai sunt numiti si “mirese” datorita aspectului si mirosului placut dar mai ales deoarece acestia transmit puritate si inocenta si aduc intotdeauna sentimente calde de bunatate, pace si liniste. Dar daca aveti o nunta cu buget redus, floraria online, Orasul Florilor, va ofera  aranjamente florale care sa contina flori albe sau colorate care sa transmita sentimente calde, de a va arata fericirea cuplului, sau alte mesaje pe care doriti sa le transmiteti.

Cele mai citite:  FIFA World Cup 2018: Marile surprize de la Cupa Mondiala si cum sa profiti de ele

Aranjamentele florale cu gerbera, cel mai bun inlocuitor al trandafirilor

Gerberele sunt variant mai ieftina a trandafirilor, ele reprezentand un simbol al fericirii, al gratiei, elegnatei si rafinamentului si sunt folosite cel mai des pentru a indica bucuria momentului respectiv. Aranjamentele florale create de Orasul Florilor pot fi folosite in cadrul unei nunti sau pot fi daruite unei persoane importante din viata ta careia vrei sa ii transmiti aprecierea ta sau alte mesaje. Pentru mai multe detalii despre preturi sau aveti nevoie de ajutor in alegerea aranjamentelor florale, puteti contacta specialistii florali de la Orasul Florilor la numarul de telefon 0743.256.525 sau la adresa de email suntem@orasulflorilor.ro.

Cele mai citite:  5 sfaturi utile: cum să-ţi răcoreşti maşina în arşiţa verii