Apartamentele de vanzare din Prelungirea Ghencea te asteapta! Contacteaza echipa Cubic Residence.com!

By | June 8, 2016

Apartamentele de vanzare din Prelungirea Ghencea sunt dorite de foarte multe persoane care locuiesc in inima Bucurestiului, care doresc sa lase in urma gazele de esapament, poluarea fonica si aglomeratia. Situate intr-o zona apropiata Capitalei, dar destul de departe incat sa nu se resimta factorii negativi, aceste apartamente de vanzare din Prelungirea Ghencea sunt primul pas catre o viata sanatoasa.

Locuintele de vanzare din Prelungirea Ghencea – alege-le si profita de un trai sanatos

IMG_7765

Locuintele de vanzare din Prelungirea Ghencea sunt perfecte daca iti doresti o schimbare, in adevaratul sens al cuvantului. Daca te-ai saturat sa respiri zi de zi acelasi aer, din ce in ce mai poluat, si sa asculti claxoanele de care fac abuz oamenii stresati, aflati in intarziere, este cazul sa migrezi spre iesirea din Bucuresti. Probabil ca iti doresti si tu, asa cum isi doresc si altii sa traiesti intr-o locuinta in care sa nu fii deranjat de zgomotele din exterior, iar cea mai buna solutie pentru tine este un apartament in Prelungirea Ghencea.

Cele mai citite:  Vii in Bucuresti si nu stii unde sa te cazezi? Iti propunem sa stai la un apartament cu 3 camere in regim hotelier

Avantajele de a locui in afara Capitalei sunt mult mai numeroase, fata de ceea ce ofera oricare alta locuinta din centrul Bucurestiului:

IMG_7930

  • Prelungirea Ghencea se afla in apropierea orasului, la aproximativ 10-15 minute distanta de parcurs cu masina de cele mai importante mall-uri: AFI Palace Cotroceni si Plaza Romania.
  • Apartamentele fac parte din ansambluri rezidentiale ce au fost gandite si ridicate cu ajutorul celor mai buni arhitecti si poarta semnatura Cubic Residence.com, unul dintre cei mai mari si mai apreciati dezvoltatori din acest domeniu, de pe piata romaneasca.
  • Aceste locuinte sunt construite in asemenea fel incat sa fie in concordanta cu cat mai multe elemente naturale, cu gradini amenajate si parcuri, in care te poti relaxa, ori de cate ori simti nevoia.
  • In plus, daca vei achizitiona un apartament in Prelungirea Ghencea nu te vei mai simti captiv, ca in Bucuresti, pentru ca vei putea, in orice moment, sa iesi la o plimbare sau poti merge la piscina special amenajata in cadrul complexului rezidential.
Cele mai citite:  Esti in cautarea unui apartament nou in ansamblul rezidential Nerva Traian? Intra pe Novum Invest si alege ce ti se potriveste!

Apartament de vanzare din Prelungirea Ghencea nou si modern, de la Cubic Residence.com

Dezvoltatorul Cubic Residence.com a reprezentat si inca reprezinta alegerea multor cetateni bucuresteni, care au dorit sa evadeze dintr-un mediu care nu este benefic sanatatii umane si din acest motiv, singurele apartamente disponibile sunt cele cu patru camere.

Cele mai citite:  Vrei o schimbare pentru familia ta? Alege o casa care este la vanzare in Popesti-Leordeni!

Daca esti in cautarea unei locuinte noi si moderne, ia in calcul Prelungirea Ghencea, care iti poate aduce numeroase avantaje, iar tu te vei simti ca acasa, intr-un mediu curat si linisit.