Alegerea unui carucior pentru copii, o sarcina care trebuie facuta cum trebuie

By | August 5, 2015

Odata cu aparitita copiului apar si responsabilitatile pentru proaspetii parinti si o sarcina care trebuie facuta cu interes este alegerea caruciorului pentru copii. Chiar daca la prima vedere aceasta alegere pare destul de simpla, o sa observati ca nu este asa si trebuiesc luate in calcul mai mult cerinte pentru ca un carucior pentru copii sa ofere si siguranta si confort copilului.

Alegeti carucioarele de copii cu un landou potrivit varstei copilului

carucioare de copii

Foarte multe magazine va recomanda sa alegeti carucioare cu maner reversibil pentru a economisi niste bani nefiind nevoie sa luati alt carucior cand copilul mai creste, dar acest lucru este foarte gresit pentru ca acele landouri nu sunt facute decat pentru o anumita varsta si daca nu se respecta pot oferi disconfort copilului tau si ii poate modifica cresterea. Bebenan va ofera mai multe modele de carucioare de copii pentru diferite varste si care sa ii ofere copilului dumneavostra siguranta si confortul dorit. Cel mai important lucru de care trebuie tinut cont in alegerea unui carucior pentru copilul dumneavosatra este siguranta. Acesta trebuie sa fie solid, confortabil dar si sa respecte normele de securitate. Trebuie sa fie stabil, hamul sa fie bine fixat dar sa nu incomodeze copilul, de preferat sa fie cu inchidere in 5 puncte si sa nu poata fi desfacut de catre copil, sa nu aiba colturi sau varfuri ascutite in care copilul sa se poata taia, sa aiba o bara de protectie si partile detasabile sa nu poata fi scoase de catre copil. Rotile caruciorului sunt un factor important in alegerea caruciorului, cele mai recomandate fiind cele din cauciuc, pentru ca nu provoaca zgomot fata de cele din plastic dar absoarbe si trepidatiile provocate de drumul denivelat.

Cele mai citite:  Il Bambino te ajuta sa alegi cel mai bun carucior pentru copilul tau

Verificati caruciorul de copii sa vedeti daca poate fi transportat cu masina

Transportul caruciorului cu masina poate fi un adevarat impediment mai ales daca aveti o masina cu un portbagaj nu foarte spatios si sa plecati in calatorie fara caruciorul de copii este o greseala.  Bebenan are in oferta sa diferite carucioare de copii care se pot plia foarte usor si care sunt usor manevrabile chiar si in locuri stramte, fiind alegerea ideala pentru un tine si copilul tau.

Cele mai citite:  Esti o super-mama? Iata care sunt semnele care o dovedesc!