Alege un carucior sport pentru copii pentru plimbarile in parc

By | August 28, 2015

Plimbarile cu cel mic sunt o adevarata placere pentru orice proaspata mamica si cele mai potrivite sunt plimbarile lungi in parc, unde intalnim cel mai curat aer. Asadar daca doriti sa aveti o experienta placuta atat cel mic cat si dumneavoastra ca si proaspata mamica, cel mai bun  carucior cu care trebuie plimbat cel mic in locuri aglomerate sau cu denivelari  este un carucior sport.

Caruciorul sport pentru copii este cel mai potrivit in locuri aglomerate sau cu drum denivelat

carucioare sport pentru copii

Daca locuinta ta este situata intr-o zona aglomerata sau trotuarele de pe drum sau din parc sunt denivelate si pline de obstacole, atunci cel mai recomandat este un carucior sport pentru copii. Acestea sunt foarte usoare, sunt foarte usor de manevrat si este usor pliabil astfel acesta ocupa foarte putin spatiu de stocare.  Avantajele pe care le ofera achizitionarea unui carucior sport sunt urmatoarele:

  • Este foarte ieftin si poate fii achizitionat de catre toate buzunarele
  • Este fabricat din materiale usoare care il fac foarte usor de transportat
  • Este sigur si de cele mai multe ori carucioarele sport au o centura de siguranta cu cel putin 3 puncte de prindere care nu pot fii desfacute de cei mici.
  • Prezinta roti pivotante
Cele mai citite:  Folosirea butonilor pentru barbati, o incununare a stilului masculin

Asadar daca doriti sa va alegeti un carucior sport pentru copii, atunci magazinul pentru copii si mamici, Bebenan va pune la dispozitie mai multe modele de carucioare pentru copii pentru diferite situatii si bugete. Acestea sunt de calitate superioara, toate fiind produse de firme renumite in fabricarea accesoriilor pentru copii. Acestea prezinta manere ergonomice, sunt foarte comode si datorita franelor acestea sunt din cele mai sigure carucioare de pe piata.

Cele mai citite:  Articol 62: Cum repari un dus cu presiune mica

Puteti comanda atat online cat si telefonic un carucior sport de la Bebenan

Daca doriti sa va cumparati un carucior sport pentru copii, atunci puteti comanda unul atat online cat si telefonic de la bebenan, si astfel puteti evita orele petrecute in diferite magazine pentru copii. Transportul este gratuit daca aveti o comanda mai amre de 400 de lei si livrarea se face in maxim 48 de ore si puteti alege sa platiti pentru acesta la primirea coletului sau prin plata cu cardul cand faceti comanda.

Cele mai citite:  Prezenta tehnologiei led in casa oamenilor aduce multe beneficii in materie de iluminat