Ai grijă de grădina ta cu atomizoare de la Magazia lu’ Costică!

By | March 17, 2015

Atunci când ești pasionat de grădinărit sau agricultură, indiferent de nivelul la care faci asta, știi că ai nevoie de cele mai profesionale utilaje, pentru a-ți fi de ajutor și pentru ca munca să fie mult ușurată. Magazia lu’ Costică este locul de unde îți poți achiziționa cele mai calitative ustensile pentru grădinărit și nu numai. De aceea, unul dintre produsele noastre cele mai de succes rămân atomizoarele, preferate de majoritatea agricultorilor pentru caracteristicile lor și ajutorul pe care îl oferă în grădinărit.

Un atomizor la preț avantajos te ajută să lupți contra dăunătorilor!

cum-alegem-un-atomizor_204909

Majoritatea agricultorilor și grădinarilor știu cât de important este să aibă un echipament profesionist atunci când se ocupă de grădină sau de suprafețele mari de recoltă. Poate mulți dintre voi nu sunt familiarizați cu principalele caracteristici ale atomizoarelor, de aceea noi vom face un sinopsis al celor mai importante beneficii pe care un atomizor le aduce.

Cele mai citite:  Tractoare performante pentru oameni harnici oferite de MagaziaLuCostica.ro

Atomizorul este acel aparat a cărui scop este de a pulveriza, pe cât se poate de fin, o substanță sau un lichid care ajută la dezinfectare, vopsit, aruncarea unor otrăvi împotriva dăunătorilor plantelor, având o rază mare de stropire. Atomizoarele la preț accesibil de la Magazia lu’ Costică  sunt profesioniste și au toate caracteristicile pe care un astfel de produs trebuie să le încorporeze. Calitatea lor este incontestabilă iar aceste atomizoare au preturi bune   fiind recomandate pentru dezinfectarea și tratarea unor suprafețe mari de recoltă. Așadar, nu contează că aveți doar o grădină de dimeniunsiuni mici, în spatele casei sau o recoltă cu suprafață mare, fiindcă atomizoarele de la Magazia lu’ Costică își vor face treaba la fel de bine, indiferent de perimetrul pe care îl dețineți.

Cele mai citite:  Plantele de interior renasc orice spatiu! La ArtaGradinilor.ro se gaseste orice tip de planta ornamentala de interior

Ce tipuri de atomizor poți să cumperi de la Magazia lu’ Costică?

foloseste atomizoare pt gradina cu spor

Prețurile la atomizoarele din magazinul online sunt atât de avantajoase, încât orice grădinar va dori să beneficieze de un astfel de echipament. Marele avantaj de care vă puteți bucura la cumpărăturile de aici este acela că veți găsi atomizoare la prețuri mici, de la cei mai mari producători de astfel de echipamente. Cumpărați de la cele mai mari branduri, precum Stihl, Solo, Triunfo, Maruyama, Efco și veți fi siguri că atomizoarele vor fi ajutorul dumneavoastră de preț.

Încercați să vă alegeți tipul de atomizor în funcție de spațiile unde trebuie să îl folosiți (îngust, larg, straturi, suprafețe întinse), tipul de motor, greutatea instrumentului de stropit, tipul de recoltă pe care trebui să o întrețineți (viță-de-vie, culturi de legume, plantații joase de pomi fructiferi), precum și accesoriile cu care atomizorul vine la pachet. Nu uitați să verificați și volumul recipientului în care se pune lichidul de pulverizat, precum și numărul de turații ale motorului, cele care fac ca atomizoarele să fie in gradina dvs mai mult sau mai puțin zgomotoase.

Cele mai citite:  Articol 114: Program "rabla" pentru cărucioare de copii. Câti copii din România folosesc acelaşi cărucior

Economisește și cumpără atomizoare la cele mai avantajoase prețuri

La Magazia lu’ Costică, aveți siguranța că veți achiziționa atomizor la prețul cel mai bun de pe piață și care să funcționeze după cele mai înalte standarde. Fiți un bun gospodar și cumpărați de la cei mai de încredere furnizori de echipamente pentru grădinărit!