Ai cosmaruri in care apar soareci sau sobolani? Iata ce trebuie sa stii

By | September 7, 2016

Visele, in general (fie ca-s rele sau bune) sunt o componenta a vietii umane. Acestea exista si se desfasoara, fara voia noastra si suntem incapabili de a fugi sau de a riposta. Pentru unele gasim o explicatie datorita experientei pe care am trait-o de-a lungul timpului, in timp ce pentru altele mesajul acestora ramane pentru totdeauna un mister. Interpretarea viselor poate fi numita o stiinta, pe care putini o cunosc, aceasta a fost aprofundata de mult cunoscutul medic neuropsihiatru Sigmund Freud, care ofera, in unele cazuri, clarificari multumitoare.

Unii dintre noi viseaza uneori sau deseori animale, de tot felul, caini, pisici, soareci, sobolani etc. Se spune ca fiecare dintre acestia au defapt in spate o semnificatie ascunsa, prin intermediul carora ni se comunica un mesaj.

Ce trebuie sa retii din start este faptul ca visele cu soareci difera ca interpretare cu mult fata de cele in care apar sobolani. Distinctia trebuie sa fie clara, daca iti doresti sa decodifici cosmarul sau visul urat pe care l-ai avut.

Cele mai citite:  Il Bambino te ajuta sa alegi cel mai bun carucior pentru copilul tau

soareci sobolani

Visele despre soareci si sobolani au legatura stransa cu rudele, prietenii si cei apropiati. Asadar, analizeaza cu atentie urmatoarea perioada sa observi daca au loc schimbari importante in relatia ta cu cei din jur. Atat soarecii cat si sobolanii atunci cand sunt visati, vor oferi informatii cu privire la falsii prieteni si dusmani. Daca visati doar soareci, atunci stadiul si calitatea relatiei de iubire va fi reflectata prin intermediul acestora. De exemplu, persoana care viseaza acest lucru poate fi testata, manipulata sau pusa la incercare de catre partener, deoarece dupa cum prea bine se stie, animalele rozatoare, sunt de obicei preferate pentru a se face experimente pe ele (cobai).

E bine sau e rau daca visez o astfel de rozatoare?

Un raspuns cert nu poate exista. Insa nu trebuie sa iti faci griji sau sa te gandesti prea mult la lucrul acesta. Depinde foarte mult de cultura ta, de modul in care decurge visul si de actiunile pe care le-ai facut inainte ca acesta sa aiba loc.

Cele mai citite:  7 decizii esentiale pentru sanatatea ta pe care trebuie sa le iei pana la 30 de ani

De exemplu, in cultura araba, soarecele reprezinta locuinta si prosperitatea, fiindca acestia se gaseau doar in casele oamenilor bogati. Iar sobolanii prevestesc o schimbare de domiciliu sau o calatorie in perioada imediat urmatoare. Descifrarea exacta este facuta mai exact in functie de contextul in care apar aceste animalute si de starea pe care o provoaca celui ce viseaza.

Ce inseamna daca ai visat un soarece sau un sobolan?

De la caz la caz, aceste insemnari pot sa te duca cu gandul la un numar impresionant de lucruri, care de care mai fericite sau nedorite. Printre acestea se numara si urmatoarele:

  • Visarea soarecilor in propria locuinta va insemna ca o parte dintre rude sau niste prieteni mai apropiati te discuta pe la spate si nu iti vor binele.
  • In cazul in care vei visa un sobolan in propria casa, asta va prevesti un lucru rau, se vor ivi certuri si vor exista minciuni spune in interiorul familiei sau a prietenilor foarte apropiati  care nu iti vor binele discutandu-te de rau.
  • Daca iti apare in vins un soarele sau un sobolan care iti roade mobila sau lucrurile de prin locuinta,inseamna ca in urmatoarea perioada vei putea pierde o suma de bani sau ca vei fi pagubit iar sansele ca persoana care sa iti faca acest rau sa fie din propriul anturaj.
Cele mai citite:  Vrei sa iti cunosti mai bine colegii de munca? Incercati un escape room din Bucuresti ca exercitiu de team-building!

 Exista in mediul online un dictionar de vise care este pus la indemana oricui vrea sa afle mai multe detalii despre ce viseaza si despre cum poate sa ii fie interpretate cosmarurile.