Afla semnificatia zodiei berbecului

By | September 18, 2015

Este un semn cardinal, de Foc, diurn, masculin (extrovertit). Soarele este exaltat, Venus in Exil, Marte in domiciliu (guvernator) Saturn in cadere, Uranus in trigonocratie.

 Semnele Solare sunt cele mai populare din toata astrologia!! “Semn Solar” este un termen care desemneaza o zodie (din zodiacul Tropical) in care se afla Soarele la un moment dat, cel mai adesea la nasterea cuiva. Cand se spune ca un om “este Berbec”, sau “este din Zodia Berbecului“, aceasta se poate exprima si prin formula “are Berbecul ca Semn Solar” si, de fapt, asta inseamna ca, in momentul nasterii sale, Soarele se afla in unul din cele 30 de grade ale zodiei Berbecului. Astfel, fiecare om are propria sa zodie, propriul sau Semn Solar, sub vibratia careia s-a nascut.

-b-Horoscop-2014---Berbec--b-

Constelatia Berbecului confera persoanelor nascute sub semnul ei un caracter simplu, direct, docil, apt pentru conducere (ceea ce nu este incompatibil) intreprinzator si indraznet, cu un suflet elevat, caritabil, cu o inima generoasa care – nu mai e nevoie s-o spunem – va cunoaste ingratitudinea, cu o vointa ferma, un spirit superior, scaparator, vioi, viril, curajos, dar prudent, adesea religios, cateodata artist, mereu ingenios, priceput in afaceri, luptator, cu o tendinta spre eclectism. Vointa, in ciuda fermitatii, isi poate schimba obiectul, proiectul.
Persoana nascuta sub semnul Berbecului sau cu Ascendentul in Berbec, se afla sub influenta planetei Marte (guvernator traditional), care o face capricioasa, incapatanata, agresiva, instinctiva, egocentrica. Daca va incepe o cercetare spirituala, ea se va afla sub influenta lui Mercur (guvernator esoteric) care o va ajuta sa-si controleze instinctele si agresivitatea, sa fie comunicativa si intelegatoare. Daca va continua evolutia, se va plasa sub influenta lui Uranus (guvernator ierarhic) care o va face intuitiva si creatoare, astfel incat va utiliza cu mult succes tehnici esoterice specifice erei Varsatorului.

Culori: rosu cu nuante vii
Anatomie: cap, creier, ochi, maxilar superior
Social: afirmarea personalitatii, imagine publica, constiinta de sine
Material: castigurile rapide in domenii de avangarda, fluctuatii financiare
Mental: realizarea unor modele originale de creatie, ganduri originale
Emotional: temperament vulcanic imbinat cu retrageri deliberate pana la gasirea unei noi motivatii de actiune
Guvernatorul (planeta) traditional al Berbecului: Marte
Guvernatorul ierarhic: Uranus
Verbul caracteristic: “A fi” (Eu SUNT); esenta lui este actiunea directa si individualismul.
Numere norocoase: 1 si 9.
Piatra pretioasa: Diamantul
Metal: Fier
Ziua norocoasa: Marti
Animale potrivite: Oaia, capra
Locuri prielnice: orasele mari
Cuvinte cheie: elanul, entuziasmul si actiunea, riscul, impulsul, ardoarea, indrazneala.

Meserii indicate: meseriile in raport cu metalul, fierul (lacatus, constructor sau pompier…); ramurile medicinii in raport cu capul, cu fata (neurochirurg, ocultist). Militar, profesiuni sportive, ghid, pastor, armurier, coafor, acupunctor, umanist, vulcanolog, politist, mecanic auto, constructor.

Aspectul fizic: statura mijlocie. Corp slab, atletic, vigurs, nervos, osos, piept dezvoltat; figura ovala, pometi usor proeminenti, par inchis la culoare, negru adesea ori roscat; sprancene stufoase, privire patrunzatoare.

In interpretari, BERBECUL aduce un plus de vointa si independenta. Aici este locul unde impulsivitatea poate distruge, unde idealismul poate crea legaturi nesperate si unde curajul poate fi spectaculos, eliberator sau deopotriva distructiv. Accentuarea acestui semn pe tema poate fi interpretat negativ ca un indiciu al agresivitatii sau dorintei exacerbate de revolta si putere.

Descriere:
Relatiile nativului, care detesta cadrul uniform si monotonia, vor fi caracterizate de impulsivitate, obiectivitate, realism practicat fara menajamente.
Are tendinta de a neglija detaliile. Extrem de marinimos cu prietenii. Aspru si dictatorial, pare ca nu stie sa-si exprime sentimentele, dar procedand cu blandete se pot obtine multe de la nativul Berbec. In dragoste, nativul este interesat de propria traire, de societate si de recunoasterea sociala. Ii place flirtul, dar pasiunea si nerabdarea intra repede joc ….iar pana la o noua aventura nu mai este decat un pas. Nici o idila nu dureaza prea mult, iar in momentul aparitiei unei noi pasiuni, cea veche este uitata. In amor cauta relatii picante, originale.
Nu sunt foarte potriviti pentru viata casnica, pentru casnicie. Isi impune vointa pentru a fi tratat ca un adevarat cap de familie si, in acelasi timp, va dori ca sotia sa-i reprezinte succesul si priceperea. Femeile Berbec reprezinta partenera de viata minunata numai pentru omul ambitios.
Este un semn al tineretii, nu al maturitatii; esenta sa fiind acea a inceputului, conceptia si actiunea, impulsul si tot ceea ce este primare. Entuziasmul molipsitor, actiunea temerara, generozitatea, simtul profund al actiunii, sunt calitatile cele mai frapante. Insa, prin supra-aprecierea impartialitatii se poate ajunge la megalomanie, agresivitate, sarcasm brutal ori fanatism. In cuvinte si in actiuni poate deveni necrutator, iar alegerea cailor active si rapide il va impiedica sa fie profund si sa stabileasca riscurile ulterioare.

Cele mai citite:  Pui pret pe calitatea articolelor vestimentare? Zega ti-a pregatit camasi de dama de la branduri de renume