Afla care sunt regulile de asortare a gentii cu pantofii de dama si pune-le in practica fara sa mai stai pe ganduri

By | August 14, 2015

In general, doamnele cauta ca in orice tinuta sa aiba 2 3 accesorii asortate intre ele.Unele prefera sa isi asorteze bratara de la mana cu culoarea pantofilor, altele opteaza pentru asortarea gentii cu pantofii si nu numai. In randurile de mai jos o sa dezvolt ideea de asortare a gentii cu pantofii dand cateva sugestii pentru o astfel de asortare corecta

Cum sa te faci remarcata prin asortarea articolelor vestimentare

Trebuie pornit de la faptul ca aceste doua articole vestimentare sunt niste accesorii care completeaza tinuta si care prin eleganta si potrivirea acestora cu restul tinutei cele doua pot fi accesoriile care dau tinutei un aspect placut si deosebit. Sau pot fi piese statement care nu ies in evidenta, inscriind-se in cromatica si stilul tinutei.

Cele mai citite:  Articol 26: Tu stii ce pantofi de dama se poarta in 2015?

Pentru o tinuta  monocroma compusa din alb si negru se poate opta pentru pantofi de dama  ieftini si geanta, ambele de culoare neagra sau invers. In situatia in care doresti sa dai tinutei tale o pata de culoare, pentru pantofii de dama si geanta se poate opta pentru o culoare mai tipatoare  precum rosu galben sau portocaliu. Insa pentru ca efectul sa fie cel scontat este bine ca la aceste culori tari sa fie alaturate altele mai calme precum  negru sau bleumarin cu scopul de a un echilibru tinutei din punct de vedere cromatic.

Cele mai citite:  Adaugă la colecția ta pantofii de damă ieftini de la PantofulMeu

In situatia in care esti o fire mai indrazneata poti opta pentru niste pantofi de dama cu imprimeu si pentru o geanta avand una din culorile pantofilor. Astfel de culori va conferi extravaganta si atitudine oricarei doamne si  o va ajuta sa iasa in evidenta si sa se faca remarcata mult mai usor.

In ceea ce priveste tinutele numite colour block ce sunt compuse din culori foarte aprinse precum albastru deschis si galben se poate opta pentru culori complet diferite in ceea ce priveste pantofii si geanta dar care sa se asorteze cu alte elemente ale tinutei.

Cele mai citite:  Alegerea online perfecta a pantofilor de dama pentru vara anului 2016

Acestea sunt doar unele din putinele exemple de cum sa asortezi pantofii cu geanta. Important este insa sa iti pastrezi imaginatia si sa incerci sa vii cu ceva nou in tinuta ta de fiecare care data cand doresti sa te faci remarcata foarte usor.