Adio Calgon?! Spune bun venit unui dedurizator pentru tratarea apei cu calcar!

By | August 21, 2015

Cureti masina de spalat cu otet sau folosesti Calgon penru a elimina calcarul de pe componentele masinii de spalat? Adevarul este ca aceste doua metode nu te scapa in profunzime de calcarul regasit pe instalatiile termice sau pe componentele masinii de spalat intrucat apa pe care o folosesti este principala sursa care provoaca toate aceste pietre! Ei bine, raul trebuie taiat de la radacina, motiv pentru care apa este cea care trebuie tratata pentru a scapa in totalitate de pagubele produse de calcar. Dedurizatorul este echipamentul care te ajuta sa iti indeplinesti obiectivul, rolul sau fiind acela de a proteja toate echipamentele prin care trece apa casnica!

Cele mai citite:  Meniul de Craciun – un rasfat pentru oricine atunci cand este ales cu atentie

 Trateaza apa pentru propriul consum si protejeaza masina de spalat cu ajutorul unor dedurizatoare performante!

Daca apa depune pe instalatii calcar, atunci cu siguranta ea va dauna si sanatatii tale! Astfel, daca pana acum foloseai Calgon sau alte produse anticalcar, afla ca dedurizatoarele sunt sisteme de tratare a apei cu dublu rol! Ele functioneaza atat pentru eliminarea calcarului din apa, cat si pentru oferirea posibilitatii de a avea o piele mai fina in urma dusului!

Mai multe avantaje pe care le ofera un dedurizator sunt urmatoarele:

  • Apa este mai curata
  • Chiar si parul devine mai moale si mai matatos la atingere
  • Hainele pe care le speli cu apa de la robinet nu isi vor mai pierde culoare si in acelasi timp vor deveni mai moi
  • Are un cosum mic de energie electrica
  • Reprezinta unul dintre cele mai econome sisteme pentru tratarea apei
Cele mai citite:  Certuri pe care sa nu le ai cu partenerul

Cum functioneaza dedurizatorul ?

Dedurizarea apei este motivul pentru care dedurizatorul a deveni cunoscut in randul tuturor celor care au nevoie de un echipament pentru eliminarea calcarului din apa.  Apa dura se datoreaza unei cantitati mari de ioni de calciu si magneziu regasiti in componenta sa, iar rolul dedurizatorului este acela de a le elimina in cel mai scurt timp!

Cele mai citite:  Ce bem si cat de important este sa folosim un filtru pentru eliminarea impuritatilor din apa?

Astfel, oricare dedurizator este activat de o valva de comanda electrica, usor de programat si fiabil de folosit. Eliminarea calcarului din apa se va realiza inca din prima luna dupa  montajul dedurizatorului in locuinta ta, iar in ceea ce priveste valoarea financiara pe care o vei cheltui, aceasta se va amortiza imediat dupa primele luni!

Apa netratata iti poate provoca pagube uriase, astfel ca trebuie sa iei in serios achizitionarea unui sistem de tratare pentru locuinta ta!