Adaugă la colecția ta pantofii de damă ieftini de la PantofulMeu

By | February 5, 2015

Deja te gândești la sezonul de primăvară/vară? Perfect, atunci cred că știi deja că pantofii de damă trebuie să fie nelipsiți din garderoba ta. Și cum tuturor femeilor le plac reducerile, poți achiziționa și tu pantofi de damă ieftini, online, de calitate superioară, numai din magazinul pantofulmeu.ro.

Pantofii de damă cu toc se poartă și în 2015

alege pantofii de dama ieftini de la PantofulMeu

Multe doamne și domnișoare, înainte de a-și achiziționa o pereche de pantofi ieftini de la pantofulmeu.ro, trebuie să știe câteva reguli și tendințe în materie de încălțăminte de damă, valabile și în anul 2015. În acest sezon, se poartă din nou pantofii de damă cu toc, fie el mediu, înalt sau scurt.

Poate cel mai solicitate modele în primăvara anului 2015 vor fi modelele de pantofi de damă cu un toc nu foarte înalt și care sunt confortabili și comozi. Din magazinul tău online îți poți alege pantofi de damă ieftini cu toc mai scurt, colorați, ori cu tot felul de modele aplicate, astfel încât orice ținută să fie o apariție.

Cele mai citite:  Articol 26: Tu stii ce pantofi de dama se poarta in 2015?

Însă, de o popularitare neașteptată se bucură și pantofii de damă cu toc gros. Cred că nu mai trebuie să spunem că sunt cei mai comozi și pot fi purtați aproape zi de zi, fără să devină inconfortabili și fără să vă doară picioarele. Însă, cel mai puternic model rămâne cel stiletto, care poate fi adaptat oricărei ținute, de la una foarte elegantă sau office, până la una punk-rock sau care să se adapteze modei străzii. În acest sezon, diversitatea lor este imensă, iar în magazinul online pantofulmeu.ro găsiți modele de pantofi de damă stiletto ieftini, în toate culorile și pentru toate gusturile.

Cele mai citite:  Ce spun pantofii despre personalitatea fiecărei femei

pantofi de dama eleganti si ieftini foarte stilati

Încercață să optați pentru culori deschise, precum  rozul pal, crem sau galben. Însă, dacă vă doriți ca pantofii să se potrivească unei ieșiri în club sau unui eveniment mai special, bordoul intens, albastru intens precum și verdele aprins sunt culorile cele mai potrivite. Pantofii stiletto, pe lângă faptul că vor înfrumuseța orice ținută, vor alungi piciorul, vor subția glezna și vor conferi un plus de stil celei care îi poartă.

Totodată, puteți cumpăra pantofi de damă ieftini cu platformă, pentru o ieșire seara în oraș sau pentru o ținută mai sofisticată.

Cumpără pantofi de damă ieftini de la pantofulmeu.ro

Dacă v-ați hotărât să achiziționați pantofi de damă online, optați pentru magazinul cu cele mai diverse modele. Aici, puteți găsi pantofi cu toc stiletto, pantofi cu platformă ori încălțăminte cu toc jos, în diverse modele și forme. Puteți alege din cea mai largă gamă de culori, precum coraiul, mereu în tendințe, verde, galben, albastru, din piele ecologică mată sau lăcuită, ori care au modele și accesorii precum dantela, platforme, catarame, ținte și șireturi.

Cele mai citite:  Infertilitatea masculină: cauze şi tratament

Pantofii de damă ieftini pot fi adaptați unui still office, precum și unui elegant sau de zi. Pentru un look sofisticat, alegeți pantofi din imitație de piele de șarpe, ori încălțăminte în culori țipătoare precum roșul sau galbenul aprins. Cumpără online și beneficiază de cele mai bune prețuri și de calitate superioară.