6 semnale pe care le primesti ca iubita este infidela

By | July 12, 2018

Cand te casatoresti juri iubire vesnica partenerului, iar atunci cand descoperi ca jumatatea ta te inseala exista doua posibilitati: ori ajungeti la divort, ori treceti peste acest hop si sunteti mai uniti. Pana sa ajungi la una dintre aceste situatii, trebuie sa afli daca partenera de inseala sau nu.

Ca un fel de regula exista ideea ca daca o femeie este infidela inseamna ca este nemultumita de viata dusa alaturi de partenerul sau, adica este in cautarea a ceva ce lipseste din relatia sa.

femeia inseala

Mai intai de toate trebuie sa acorzi o atentie mai mare lucrurilor evidente: cum se imbraca, cum se poarta, la stilul de comunicare sau la schimbarile programului de lucru. Citeste in continuare care sunt primele semne care apar atunci cand partenera de viata te insala.

Cele mai citite:  Cum sa-ti accesorizezi telefonul mobil

Dintr-o data isi schimba obiceiurile sau aspectul. Pe nepusa masa, partenera ta incepe sa acorde o atentie mai mare modului in care arata. In fiecare dimineata sta mult in fata oglinzii sa isi aleaga accesoriile, merge mai des la coafor si si-a facut abonament la sala de fitness, chiar daca niciodata nu a pus pret pe modul in care arata.

S-a instrainat din punct de vedere emotional. Inainte obisnuiai sa discuti toate problemele si grijile cu sotia ta, iar dintr-o data aceasta si-a pierdut interesul pentru viata ta? Nu e un semn prea bun. Ea nu vrea sa discute cu tine si se retrage foarte repede in camera de dormit. De asemenea, atunci cand doresti sa intretii relatii intime cu ea nu are o reactie foarte buna si se fofileaza.

Cele mai citite:  Ce se intampla dacă bei apa cu bicarbonat pe stomacul gol?

De asemenea, sotia ta nu iti va mai impartasi problemele ei. Ea nu iti mai impartaseste necazurile sau momentele placute de la locul de munca. Este posibil sa evite sa petreceti mai mult timp impreuna pentru ca se simte vinovata. Nu ocoli subiectul, mai degraba intreab-o direct ce se intampla cu ea.

Nu se mai intereseaza de afacerile familiei sau de situatia financiara. Daca de obicei sotia te intampina la usa si te intreba ce ai facut la birou, iar acum nici macar nu se ridica din pat pentru a te saluta, ar fi bine sa cercetezi mai atent situatia. Daca refuza sa stea in compania ta, insista cat mai mult pentru a observa pana unde poate ajunge cu gesturile sale.

Cele mai citite:  Top 5 secrete pe care nu trebuie sa i le spui iubitului tau

Refuza sa mai discute cu tine si, mai ales, nu se mai cearta pentru nimic Inainte cel mai mic motiv era suficient pentru a o face sa isi piarda calmul, insa acum poti distruge si casa ca pe ea nu o intereseaza. Este chiar un exemplu de blandete, este de acord cu tot ceea ce spui.

Vorbeste mai mult la telefon si trimite mai multe e-mailuri. Vorbeste mult la telefon, insa atunci cand intri in camera inchide brusc. Este posibil sa aiba si un nou cont de e-mail si sa nu iti spuna sau poate a ajuns pana la a cumpara un nou telefon.