5 greseli de stil pe care orice femeie trebuie sa le evite

By | May 5, 2017

Imaginea este extrem de importantă şi, oricât de incorect ni s-ar părea, adevărul este că un look rafinat, perfect pus la punct ne va câştiga joburi, dragoste şi va fi acel factor inefabil care ne poate decide norocul.

O apariţie „la patru ace” nu e însă atât de dificil de obţinut pe cât ai crede! Nu ai nevoie de haine scumpe, care să coste cât tot salariul tău, ci de un strop de grijă şi de atenţie la detalii. Îngrijite aşa cum trebuie şi purtate cu respect pentru regulile modei, chiar şi cele mai banale articole vestimentare te vor face să arăţi ca scoasă din cutie.

Ca să obţii acest deziderat, evită să comiţi greşelile de stil prezentate în galerie, cu potenţial în a ruina chiar şi cele mai îngrijite lookuri. Uită de alegerile vedetei tale preferate sau de ce spun tendinţele: aceste abateri de fashion te vor face să arăţi neîngrijită!

Cele mai citite:  Articol 90; Asta numesti tu rochie? Ce vedeta a aparut imbracata asa pe covorul rosu?

Porţi doar haine sport

Da, e atât de reconfortant să te plimbi în cele mai comode haine cu putinţă, iar vestimentaţia ta de sală să devină o a doua natură. Cu toate acestea, trebuie să ştii că, în ciuda tendinţelor şi a câtorva vedete, un look all sport nu va contribui cu nimic la misiunea ta de a atinge apogeul stilului. E în regulă să integrezi câte un element sport în ţinuta ta, dar asortează-l mereu cu itemuri posh!

nu purta doar haine sport

Cazi în capcana oversized

Dar fashionistele arată atât de cool în haine cu câteva numere mai mari! Da, acest look poate funcţiona la Săptămâna Modei sau pe covorul roşu, pentru că sunt medii în care ceea ce contează este să fii în centrul atenţiei, oricare ar fi metoda prin care te asiguri că privirile celorlalţi sunt lipite de tine. În viaţa de zi cu zi însă, rareori o ţinută cu pantaloni prea lungi şi largi este apreciată: ea te va face să arăţi ca şi cum nu ţi-ai cunoaşte adevărata mărime la haine!

Cele mai citite:  Micul dejun - un dusman de temut al greutatii tale?

prea multe haine over size

Eşti încărcată cu genţi şi plase

Chiar dacă înţelegem raţiunile din spate (tocmai ai plecat la shopping, te întorci de la cumpărături sau, pur şi simplu, ai nevoie de foarte multe lucruri atunci când ieşi în societate), realitatea este dură, dar mereu aceeaşi: când cari plase, genţi oversized şi pungi de cumpărături, nu ai cum să arăţi ca scoasă din cutie. A se lua în calcul oboseala, grimasa de disconfort de pe faţă şi dinţii încleştaţi!

nu purta multe sacose in mana

Hainele tale nu sunt călcate

Relaţia nefericită pe care o ai cu fierul de călcat se va reflecta perfect în gradul de neîngrijire. Hainele ponosite nu vor face cinste nimănui, chiar dacă răspund ultimului răcnet al modei sau sunt de cea mai înaltă calitate. Înainte de a-ţi împânzi colecţia vestimentară cu itemuri unul şi unul, investeşte într-un fier de călcat de calitate.

Cele mai citite:  Articol 66: Ce-şi doresc femeile de Ziua Îndrăgostiţilor? Secretele unui cadou perfect, descifrate de psihologi şi de specialiştii în relaţii interumane

femeie cu haine necalcate

Hainele tale sunt murdare

Atunci când un superstar precum Kate Moss şi-a părăsit casa în această pereche de jeans… nu prea îngrijită, nu mai considerăm că e ieşit din comun să îţi atragem atenţia că hainele murdare îţi vor „păta” lookul. Nu contează dacă plouă afară sau dacă maşina ta de spălat nu mai funcţionează. Este inadmisibil să ieşi din casă sfidând această regulă de stil!

porti haine murdare

Respecta aceste reguli pentru a arata mereu bine si pentru a-ti mentine o imagine buna in public.