3 trucuri pentru o manichiura impecabila

By | June 19, 2018

Orice femeie isi doreste sa arate senzational atunci cand iese din casa, mai ales in perioada verii, cand fiecare detaliu trebuie sa fie pus la punct. Manichiura este un aspect esential pentru orice doamna care are grija de imaginea si aspectul ei fizic.

Afla care sunt trucurile pentru a avea tot timpul o manichiura perfecta!

  • Foloseste produse care sa aiba o rezistenta indelungata

Pentru a te asigura ca unghiile tale se afla in perfecta stare indiferent de moment, ar fi indicat sa inlocuiesti oja clasica cu un produs care sa fie durabil si rezistent. O alternativa ideala ar fi folosirea unui gel UV sau acrilic, ori utilizarea unei oje semipermanente. Gelurile UV sunt preferate de cele mai multe dintre femei si, in special, utilizate in saloanele de infrumusetare.  Descopera gama de tipuri de geluri uv profesionale pentru unghii, de la Baff si alege culorile preferate care sa iti transforme manichiura simpla si banala in una de exceptie.

  • Alege ustensilele potrivite

Un artificiu pe care il poti face pentru a avea unghii perfecte este sa optezi pentru ustensilele potrivite. Unul dintre instrumentele care iti vor fi de mare folos este reprezentat de un set de pensule special create pentru a facilita si imbunatati procesul manichiurii. O pensula subtire pentru unghii te va ajuta sa realizezi desene si modele aparte, sa acorzi atentie fiecarui detaliu. O pensula ideala, nu iti asigura doar un design aparte al unghiilor, ci si precizia unui profesionist. Spre exemplu, o pensula in forma de semiluna este ideala pentru realizarea manichiurii french, iar una cu forma tesita faciliteaza aplicarea gelului pe intreaga suprafata a unghiei. Verifica oferta de pensule profesionale, accesand acest LINK si opteaza pentru kit-ul cel mai avantajos avand in vedere raportul calitatea materialelor – pret.

  • Nu uita ca detaliile fac diferenta!

Trecerea de o manichiura simpla, banala la una realmente sofisticata si inedita o fac micile detalii. Daca esti adepta unei manichiuri ce are un aspect deosebit, atunci este important sa stii care sunt cele mai recente accesorii care iti vor facilita munca, dar si care te vor ajuta sa ai intotdeauna unghii perfecte.

Cele mai citite:  Manichiura cu pudră, un nou trend revoluționar

Un artificiu pe care il poti face este sa optezi pentru elemente de decor, cum ar fi abtibildurile de diverse modele sau alte mici decoratiuni care sa aduca o nota personala manichiurii tale. In plus, daca esti o persoana talentata si vrei sa ai unghii cu modele inedite, unice, opteaza pentru decorarea si pictarea manuala a unghiilor. Ai nevoie doar de inspiratie si de produsele adecvate, iar in acest caz, poti folosi o pensula subtire cu care sa definesti desenele si detaliile de pe unghii.

Cele mai citite:  Ce spun buzele despre personalitatea ta

Manichiura perfecta este de acum mult mai simplu de obtinut si cu un minim de efort. Alege intotdeauna produse de calitate si lasa inspiratia sa te cuprinda! Doar in acest mod vei avea tot timpul unghii deosebite, care sa nu aiba nevoie de retusuri.

Cele mai citite:  Ce inseamna epilarea definitiva? Ce trebuie sa stii despre ea?