10 idei de cadouri inedite si personalizate pentru pasionatii de muzica

By | July 31, 2018

Sa alegeti un cadou nu este intotdeauna un lucru usor daca va doriti sa oferiti ceva deosebit si nu un cadou gata-facut si impachetat, insfacat in mare graba de pe raftul unui supermarket. De aceea, daca sunteti in cautarea unui cadou inedit, trebuie sa ganditi in afara tiparelor. Sa va concentrati atentia pe un lucru care este atat de evident, incat scapa mai tututor. Sa luam de exemplu muzica. Cunoasteti pe cineva caruia sa nu ii placa muzica? Vedeti, ati gasit deja prima idee pe care va puteti baza in cautarea cadoului perfect.
Se spune ca muzica face ca oamenii sa se uneasca. Exista tot felul de iubitori de muzica pe lume. Toti avem cel putin un prieten sau un membru iubit al familiei care este un pasionat de muzica. De aceea mereu putem afla mai multe despre ce tipuri de cadouri ati putea oferi melomanilor din viata ta!

Aveti mai jos o lista de cadouri perfecte pentru cei dragi

Aceste cadouri ii vor ajuta sa-si cultive si chiar expune intr-un mod creativ si ingenios pasiunea si dragostea avuta fata de muzica.

Cele mai citite:  10 lucruri pe care sa le faci de Craciun in 2016

muzica pe cd1. Muzica pe diferite tipuri de suport
Indiferent de varsta celui caruia ii este destinat cadoul sau de genul muzical preferat, intotdeauna cd-urile sunt o alegere grozava. Nu veti da gres niciodata daca alegeti cd-uri cu muzica de la Niche Records, pentru ca sunt o alegere excelenta. Puteti gasi orice gen de muzica, pe toate tipurile de suport: cd, vinil, dvd.

2. Tablouri cu imagini care au imprimate partitura preferata
Puteti gasi pasaje din partiturile preferate ale destinatarilor cadourilor, le puteti printa si cu ajutorul unei rame, aveti un tablou „muzical” perfect.

3. Perne fantezie personalizate
Oferiti prietenilor melomani o perna perfecta imprimata cu cheia sol de diferite marimi, pentru a se odihni dupa o noapte lunga petrecuta la un concert.

4. Un album foto cu experientele de la concertele trupelor favorite
Iata o modalitate excelenta pentru cei carora le plac de concertele din viata dumneavoastra pentru a-si pastra si expune experientele intr-un punct de interes al bibliotecii.

Cele mai citite:  Topul celor mai populare personaje in randul celor mici

5. Un set de cani cu motive muzicale sau cu chipul artistilor preferati
Un set de cani este intotdeauna un cadou haios, dar si util. Pentru a nu arata incomplet in cazul in care prietenul este mai neindemanatic si sparge una, nu este obligatoriu ca toate canile sa fie identice.

6. Un tablou deschis, in care sa poate fi expuse cele mai iubite cd-uri ale destinatarului cadoului
Il poti face chiar tu usor, cumparand o rama destul de mare, pe care sa asezi benzi transparente neaderente in care sa poata fi expuse cd-urile preferate ale sarbatoritilor.

7. O husa de pilota confectionata din tricouri cu trupele preferate
Nu este greu – puteti cere unui atelier sa confectioneze o husa pentru o pilota din cateva tricouri. In mod sigur va fi un cadou extrem de apreciat!

8. O fotogafie marita si inramata, facuta la un concert al trupei de suflet
Luati o fotografie facuta la un eveniment muzical la care a participat melomanul dumneavoastra, mariti-o si inramati-o. Nu veti da gres cu un asemenea cadou.

Cele mai citite:  10 lucruri pe care sa le faci de Craciun in 2016

9. Suporturi de CD sau DVD personalizate
E usor sa cumparati asemenea piese de depozitare si poate parea o idee banala pentru un cadou. Dar daca le personalizati prin adaugarea de mesaje haioase pe care sa le scrieti cu litere autoadezive ori, daca aveti talent la desen, le puteti picta manual, nu doar ca obtineti un cadou personalizat inedit, ci si foarte practic pentru destinatar.

10. O cutie cu accesorii pentru curatarea si intretinerea vinilurilor, CD-urilor sau DVD-urilor
Cumparati o cutie simpla si inscriptionati pe ea „kit de prim-ajutor’. Sau cumparati o cutie de prim-ajutor si puneti in ea solutii de intretinere si folii de protectie. Destinatarul cadoului va fi descumpanit la inceput, dar atunci cand o va deschide va fi placut surprins, va rade si va fi absolut incantat de continut.

In mod sigur, asemenea cadouri vor fi de neuitat! Puteti gasi si dumneavoastra o multime de alte idei care sa personalizeze un cadou si sa ii dea o nota calda, autentica, impresionanta.